| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko mjesečno trošite na mobitel? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam na Vip-u, tj Vip-me tarifni model topup i trošim mjesečno između 350 i 500kn , i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | Koliko mjesečno trošite na mobitel? Ja sam na Vip-u, tj Vip-me tarifni model topup i trošim mjesečno između 350 i 500kn , i to veći dio ode na poruke ![]() Ne isplati mi se ić na pretplatu jer je cijena poruke ista a pozivi su mi u ovom tarifnom modelu relativno povoljni, 0-24 unutar vip-a 0,91 kn a prema drugim mrežama 1,91 kn
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? 100kn u 3 mjeseca... sada cu mozda pocet malo vise trosit jer je dosao ovaj bon od 50 pa mogu svako tolko to kupit.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? Prošli mjesec sam dobil 720kn,a ovaj 750kn.S tim da mi je pretplata 200kn ali mi to plača firma.Od 600 do 750kn mi se kreče mjesečni račun.Pun kurac.Ja imam VPN pretplatu na 098 i nas 8 u firmi se đabalesko razgovaramo.Impulsi su mi 0.90kn/min na 098, 0,60kn/min za 7 favorita koje si mogu složiti, 1,20kn/min na Vip, 1,30kn/min na fiksnu i 0,35kn za poruke.Mislim da pretjerujem.Već godinu i pol se hoću skinuti s toga i nikak.Srce me boli kad plačam račun na pošti.Onda ti se tu nađe kredit mjesečno 800kn i takva sranja i misliš si za koji kurac ja uopće radim.Za kurac stari moj.Da ne radim taj posao koji radim,bacil bi to sve u pizdu lepe matere.Grrrrrr. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? Oko 100-150 kn na VIP (to mi je privatni broj, uglavnom zovem 091 mobitele) i oko 150-200 kn na Tele2 (to mi je poslovni broj, tu zovem sve žive mobilne i fiksne mreže); od toga na oba mobitela velika većina (80%) troškova ide na razgovor, vrlo malo na poruke |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, mjesecno, mobitel, tros ite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:41.

,