| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko mjesečno trošite na mobitel? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: zokiii jel vip bon od 50kn produzuje isto onaj rok za 3mj. kao i 100kn ? il je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? Citat:
ja na vip-u trosim oko 100-200kn (bonovi) mjesecno kako kad !
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? Prije puno više,sad naučio one rečenice: 'nisam imao love' i 'imaš za poruku il kratki poziv' haha...mogu sa 50kn 3tjedna bez nekih vecih problema ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| | |
| | #18 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko mjesečno trošite na mobitel? bon od 100 svaki mjesec, nekad svaki drugi...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, mjesecno, mobitel, tros ite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.

sjebali nas aboriđini

---ex moderator---