| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam jednom ušao s mobitelom u more zaboravio sam totalno na njega... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? | |||
| srećom ni jedan | | 27 | 48.21% |
| jedan | | 20 | 35.71% |
| do tri | | 6 | 10.71% |
| više od tri | | 2 | 3.57% |
| ne pitajte, nekoliko... | | 1 | 1.79% |
| Glasači: 56. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? Ja sam jednom ušao s mobitelom u more zaboravio sam totalno na njega ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? hehe i je proradio poslje kad si ga očistila? ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 08-10-07 u 19:03. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? srećom niti jedan
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? mogu mislit koje si joj sve ljepe riječi uputio ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? jedan....utopio se u wc školjki
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? hehe a neznam baš dal ćeš ga više nać,nadam se da oćeš ali teško ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: drugoj, koliko, mobitela, moru, nekoj, sada, ste, tekucini, utoplili |
« Software za N73
|
U-700 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

zaboravio sam totalno na njega

ispao mi u rijeku, srecom nasla ga bilo plitko