| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri srećom niti jedan Citat: Pravi autor: ivana-du srecom, niti jedan... srećom niti jedan... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? | |||
| srećom ni jedan | | 30 | 45.45% |
| jedan | | 25 | 37.88% |
| do tri | | 8 | 12.12% |
| više od tri | | 2 | 3.03% |
| ne pitajte, nekoliko... | | 1 | 1.52% |
| Glasači: 66. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? srećom niti jedan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? Citat:
![]() sve u svemu nadam se da ćeš ga nać ![]()
__________________ | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? utopio se.e to se dešava kad nosite mobitel sa sobom čak i u wc. O.T. Meni srećom još niti jedan, ali bilo je prilike ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? e da,kad sam ušao s mobitelom u more išao sam ga poslje očistiti i oprati i nije radio,onda sam ga zabio u zid i raskomadao se na 1000 djelova frendovi su bili kod mene kad sam to napravio,plakali su od smijeha ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? a jooooj ![]() prošle godine mi pao u kadu i više se nije upalio... ove godine na ljetovanju okupao 3 moba, zaboravio na njih i ušao u more... samo je zadnji proradio, al polovično, samo ekran radi ![]() moja preporuka je, ako vam mobitel padne u more, odmah ga dobro istuširajte, možda proradi ![]()
__________________ Forget everything you know, and open your eyes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drugoj, koliko, mobitela, moru, nekoj, sada, ste, tekucini, utoplili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

a neznam baš dal ćeš ga više nać,nadam se da oćeš ali teško

--->