| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? u Tehnologija i Tehnika forumu; jedan..okupala ga kisa... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? | |||
| srećom ni jedan | | 27 | 47.37% |
| jedan | | 21 | 36.84% |
| do tri | | 6 | 10.53% |
| više od tri | | 2 | 3.51% |
| ne pitajte, nekoliko... | | 1 | 1.75% |
| Glasači: 57. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? A di je bio kad je uspio pasti baš u wc školjku? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste mobitela do sada ''utoplili' u moru ili nekoj drugoj tekućini? nijedan zasad al znam osobu koja je u jednom ljetu tri utopila...ima se, može se ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
![]() |
| Tagovi: drugoj, koliko, mobitela, moru, nekoj, sada, ste, tekucini, utoplili |
« Software za N73
|
U-700 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:30.

živili judi!