Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi Koliko ste ovisni o mobitelu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ja već treći dan nemam mobitel kod sebe. Ostao mi kod dečka prekjučer ujutro pošto sam se žurila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 10:00   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Koliko ste ovisni o mobitelu?

Evo ja već treći dan nemam mobitel kod sebe. Ostao mi kod dečka prekjučer ujutro pošto sam se žurila na fax i skroz ga zaboravila. A od tad nisam otišla kod njega, jer sam radila cijelodnevno, a i nije mi se dalo ići na drugi kraj grada kada sam završavala s poslom.

I da, stalno mislim na njega. Baš mi teško pada što ne zvoni, što ga nema, što me nitko ne zove, što ne znam šta se dešava, tko me treba, što ja nikoga ne mogu nazvati jer ne znam brojeve na pamet... (hebate ovo postaje romatična priča)

I onda skužim da mi cigarete nisu toliko falile kada sam prestajala ko mobitel sad, totalna ovisnost. Kako sam do 2. razreda srednje mogla živiti bez mobitela?!

Koliko ste vi ovisni o mobitelu i kako bi ste izdržali da vam ga nemate par dana?!
Evo ja skroz teško

Ali danas idem po njega.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:11   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Koliko ste ovisni o mobitelu?

Pa kad idem nekamo obavezno je sa mnom, jednom sam otišao bez njega i naravno da sam ostao bez goriva u pola ničega jer mi pokazivač nije radio kako treba

Inače kad sam doma nemam potrebu imati ga uz sebe, često ga tražim kad zvoni po džepovima od jakne

I naravno ako odem nekamo bez njega dočeka me hrpa propuštenih poziva a ako ga ponesem ne zazvoni satima

Mislim da bi neki bili sretni da ga nemam, barem dopodne (oggy )

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:25   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,057
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Ma nosim ga sa sobom al rijetko kad zvoni, a da sam ovisan o njemu uopće nisam. prvi sam mobitel nabavio prije 2 god kad sam na faks krenio jer mi uopće nije bio prije toga potreban, al dobro je imat nikad se ne zna kad može zatrebat
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:30   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

da.....obavezno ga je imat, ali ne ubija me u pojam non stop zvonjavom, mada ima dana kad poludim zbog te napravice...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:42   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,391
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Nisam baš "ovisan" o mobitelu al uvijek ga imam uz sebe...iako rijetko zvoni u zadnje vrijeme ...samo tu i tamo poruka stigne

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 12:47   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 5,186
gggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobargggiga je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

A ono, prilično sam ovisan... Nije sad da nekog zovem i da mene neko zove svakih 5 minuta, ali uvijek ga moram imat kod sebe. Mislim da izađem negdje van bez njega da bi se osjećao ko da sam bez ruke
We're going home with the championship.
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 13:30   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

dosta sam ovisna......stalno je kod mene,a i ja stalno tipkam....ako negdje stvarno žurim....onda ne,al inače se i vratim po njega ak sam ga slučajno zaboravila.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:17   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 824
lamborghini se izdvaja iz mase

neovisan sam o mobitelu,već mi je 3 tjedna isključen zbog neplačenog računa i baš mi je dobro tako,ako baš nešto trebam,imam telefon.

Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 16:49   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Nosim ga sa sobom zbog povremene potrebe zvanja nekoga, da ne moram žicati ljude okolo ako imaju pare na mobu...
Preko noći ga imam stavljeno na silent, nema te osobe zbog koje ću se javiti na mob u noći.
Super mi je moj k610 da ne moram sa sobom vući mp3 player i fotoaparat.
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 17:49   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,908
Clank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz maseClank se izdvaja iz mase

previše
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103