| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Koliko ste ovisni o mobitelu? u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ja već treći dan nemam mobitel kod sebe. Ostao mi kod dečka prekjučer ujutro pošto sam se žurila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko ste ovisni o mobitelu? Evo ja već treći dan nemam mobitel kod sebe. Ostao mi kod dečka prekjučer ujutro pošto sam se žurila na fax i skroz ga zaboravila. A od tad nisam otišla kod njega, jer sam radila cijelodnevno, a i nije mi se dalo ići na drugi kraj grada kada sam završavala s poslom. I da, stalno mislim na njega. Baš mi teško pada što ne zvoni, što ga nema, što me nitko ne zove, što ne znam šta se dešava, tko me treba, što ja nikoga ne mogu nazvati jer ne znam brojeve na pamet... (hebate ovo postaje romatična priča) I onda skužim da mi cigarete nisu toliko falile kada sam prestajala ko mobitel sad, totalna ovisnost. Kako sam do 2. razreda srednje mogla živiti bez mobitela?! ![]() Koliko ste vi ovisni o mobitelu i kako bi ste izdržali da vam ga nemate par dana?! Evo ja skroz teško ![]() Ali danas idem po njega. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? Pa kad idem nekamo obavezno je sa mnom, jednom sam otišao bez njega i naravno da sam ostao bez goriva u pola ničega jer mi pokazivač nije radio kako treba Inače kad sam doma nemam potrebu imati ga uz sebe, često ga tražim kad zvoni po džepovima od jakne I naravno ako odem nekamo bez njega dočeka me hrpa propuštenih poziva a ako ga ponesem ne zazvoni satima ![]() Mislim da bi neki bili sretni da ga nemam, barem dopodne (oggy ) ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? Ma nosim ga sa sobom al rijetko kad zvoni, a da sam ovisan o njemu uopće nisam. prvi sam mobitel nabavio prije 2 god kad sam na faks krenio jer mi uopće nije bio prije toga potreban, al dobro je imat nikad se ne zna kad može zatrebat
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? da.....obavezno ga je imat, ali ne ubija me u pojam non stop zvonjavom, mada ima dana kad poludim zbog te napravice...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? Nisam baš "ovisan" o mobitelu al uvijek ga imam uz sebe...iako rijetko zvoni u zadnje vrijeme ...samo tu i tamo poruka stigne
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? A ono, prilično sam ovisan... Nije sad da nekog zovem i da mene neko zove svakih 5 minuta, ali uvijek ga moram imat kod sebe. Mislim da izađem negdje van bez njega da bi se osjećao ko da sam bez ruke ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? dosta sam ovisna......stalno je kod mene,a i ja stalno tipkam....ako negdje stvarno žurim....onda ne,al inače se i vratim po njega ak sam ga slučajno zaboravila..... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 824
![]() | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? neovisan sam o mobitelu,već mi je 3 tjedna isključen zbog neplačenog računa i baš mi je dobro tako,ako baš nešto trebam,imam telefon.
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste ovisni o mobitelu? Nosim ga sa sobom zbog povremene potrebe zvanja nekoga, da ne moram žicati ljude okolo ako imaju pare na mobu... Preko noći ga imam stavljeno na silent, nema te osobe zbog koje ću se javiti na mob u noći. Super mi je moj k610 da ne moram sa sobom vući mp3 player i fotoaparat.
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

)
AC MILAN : 2003-2008