| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi korisne stvarcice u vezi mobitela u Tehnologija i Tehnika forumu; Al radi i KAKO POTPUNO OMOGUĆITI KORIŠTENJE VAŠE PARTNERICE AKO NE DA - samo treba biti uporan! Samo što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Radost Europe | Re: korisne stvarcice u vezi mobitela Al radi i KAKO POTPUNO OMOGUĆITI KORIŠTENJE VAŠE PARTNERICE AKO NE DA - samo treba biti uporan! ![]() Samo što ne funkcionira baš sa svim brandovima:čekić :čekić :čekić
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 16-09-06 u 20:04. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: korisne stvarcice u vezi mobitela Citat:
Noviji brandovi se malo teže otvaraju na ovaj način. I obavezno morate imati jedan od najboljih modela mobitela. Ponekad će vam zatrebati monetarna potpora, ali važno je da sistem funkcionira 100%. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: korisne stvarcice u vezi mobitela Citat:
Da monetarna potpora Ja sam pretplatnik, je'l se to pika? ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: korisne stvarcice u vezi mobitela Citat:
no zanimljiv je jedan drugaciji pristup. Naime na sajtu kojeg vodim imate 10ak aplikacija koje nakon sto se instaliraju chuche u memoriji i nedaju se ugasiti bez potrebne lozinke. Sto im je zadaca? da automatski detektiraju ako je netko stavio drugi SIM u mobitel te tajno salju poruku (sms,mms,email) pravom vlasniku telefona sa nazivom/id-om dva najbliza mrezna repetitora na koje je prijavljen aktivni SIM. Zatim broj nove kartice (onoga tko je ukrao ili kupio ukraden mobitel itd...). Ukoliko mobitel ima GPS podrsku poslat ce vam i GPS koordinate. Nakon sto dobijete podatke (broj, lokaciju itd) mozete poslati sms natrag na taj broj telefona sa vasom vec definiranom lozinkom (zbog autentikacije programa) te odredjenom naredbom. U trenutnku kad vas ukradeni mobitel primi poruku nece je prikazati korisniku! Vec ce izvrsiti vasu naredbu (zalockati telefon, obrisati kontakte, formatirati system, ispisati poruku kradljivcu da vam vrati mobitel .> gdje i kako ) itd itd...uglavnom vec smo nekoliko puta testirali razne aplikacije slicne namjene i rade 100%. Naime uspio sam vratiti svoj ukradeni mobitel jer sam covjeku na telefon poslao poruku s njegovim podacima (buduci mu je broj bio registriran na t-mobile.hr) [EDIT] zaboravio sam spomenuti jednu zanimljivu pricu gdje je leek kojem je ukraden mobitel pratio nekoliko tjedana kradljivca preko jednog od ovih programa. Zanimljivo je sto mu je uspio maznuti slike sheve sa curom preko mms-a i objavio ih na netu. PRICELESS ![]() bolje nego vratiti telefon ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << Zadnji Uredio Piratron : 16-09-06 u 23:08. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: korisne, mobitela, stvarcice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.

) itd itd...