| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Kupovina novog moba u Tehnologija i Tehnika forumu; Trebo bi kupit novi mob, pošto mi se neda davat puno para dao bi najviše 1000 kn al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 498
![]() | Kupovina novog moba Trebo bi kupit novi mob, pošto mi se neda davat puno para dao bi najviše 1000 kn al kupio bi na crno ne u dućanu, pa ako ima neki dobar za preporučit, neznam šta ima dobro na tržištu?
__________________ 98% ljudi su bolesni bolesnici |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba e, to na crnjaka, ako tko zna nek mi pošalje pm i imat će proviziju od kupovine
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Kupovina novog moba I svi su radili bez problema? Vidim da se sad i ovi iz trgovine redovito kvare pa me zanima.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba ja stalno kupujem preko oglasnika na crno mobitele i niti jedan mi nije krepao. Zadnji koji sam kupil prije dva mjeseca je samsung D-900 i radi normalno, a prije toga sam kupil D-600, E-720, SE K-700, Nokiu 6600... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba Oglasnik majka. Ja ne kužim ljude koji kupuju mobitele u dućanima, daju duplo više para za istu stvar. Motorolu v360 možeš dobit za 600-700kn i dobar je mob. Za 1000kn sam vidio SE Z550, ima bolju kameru od v360 (1.3mpx) i ima radio. Kad budeš kupovao, kupi oglasnik rano ujutro i počni zvat jer će poslije biti kasno. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Kupovina novog moba Dali ste mi razmišljati. Mene je uvijek bilo strah da se ne pokvari pa sam kupovao u trgovini ali razmislit ću kod idućeg. Tnx![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba apoljon, ljegendo ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba i ja sam uzeo sve svoje mob prek oglasa i niti jedan nije imao problema. Kako kaže apoljon Oglasnik m(a)ajka ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kupovina novog moba gle, ja ti imam ovakvu teoriju: kupiš mobitel preko oglasa, npr. d-900(uzimam svoj zadnji primjer), platiš ga 2000 kuna, u dučanu dođe 3000. ak ti se pokvari za tih 1000 kuna dodatnih budeš ga vjerojatno mogel popraviti, (jer neznam kaj bi tak opakog trebalo biti da se neda popraviti), a ja mislim da je puno veća vjerojatnost da mu nebu ništa, znaći tisućica ti ostaje u đepu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupovina, moba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

Dali ste mi razmišljati. Mene je uvijek bilo strah da se ne pokvari pa sam kupovao u trgovini ali razmislit ću kod idućeg. Tnx