| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi LG mobiteli u Tehnologija i Tehnika forumu; Moja stara je nedavno dobila od kolege LG KG800 mobitel je na senzor dakle nema tipkanja samo je malo zeznut ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | LG mobiteli Moja stara je nedavno dobila od kolege LG KG800 mobitel je na senzor dakle nema tipkanja samo je malo zeznut meni,meni ga još nije dala u ruke a htjela bi ga ja ispregledat tako da zasad imam samo knjižicu. Meni se čini da je ovo nešto novo ili nije. Ne kupujem časopise o mobitelima pa stvarno ne znam.
__________________ Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo? Glambrlja iz Samobora |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LG mobiteli Also known as LG Chocolate phone General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2006, March Status Available Size Dimensions 95 x 48 x 15.2 mm Weight 83 g Display Type TFT, 256K colors Size 176 x 220 pixels, 31 x 39 mm - Touch-sensitive navigation keys with backlights - Downloadable wallpapers Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3, AAC Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook 1000 entries Call records 40 dialed, 40 received, 40 missed calls Card slot No - 128 MB shared memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE No 3G No WLAN No Bluetooth Yes, v1.2 Infrared port No USB Yes Features Messaging SMS, EMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games 2 embedded + download Colors Black Camera 1.3 MP, 1280 x 960 pixels, video(QCIF), flash - Java MIDP 2.0 - MP3/AAC/MPEG4 player - T9 - Organiser Battery Standard battery, Li-Ion 800 mAh Stand-by Up to 200 h Talk time Up to 6 h ima loš software i skup je (3000 kn)
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Slider : 03-09-06 u 12:40. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: LG mobiteli Ja sam u Italiji početkom godine kupio LG U8360. Mobitel je zakon, sve ima: 3G, UMTS, 1.3mp kameru ... Samo mi je problem di da ja nabavim memorijsku t-flash karticu. Pretražio sam skoro cijeli Zagreb i nigdje nema. Isto imam problem kak igrice stavit na to. Filmove, slike i mp3-ce idu bez beda preko usba i bluetootha, al kad hoću prebacit igrice prek programa g-thing on mi kaže da se nemre konektat. Help? ![]() Evo slika: http://www.gsmarena.com/lg_u8360-pictures-1299.php
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! Zadnji Uredio legenda2 : 03-09-06 u 14:40. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-06-06 Godina: 25
Poruka: 635
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: LG mobiteli imam problem!! LG KG800, instalirao sam njegov software, spojio ga na racunalo i napravio sve sto je receno. ali zeza. u phone and modem optionsu na racunalu prepoznao mi je modem za lg, ali pise not present. potvrdio sam taj isti modem na mobitelu, ali jednostavno nece da ga prepozna, iako ga imam i na kompjuteru u ikonama koje sam dobio. radi toga nece da me connectira, stalno govori da ukljucim modem a ja nemam pojma sta da vise radim. ako se netko razumije, neka mi objasni normalnim jezikom kako da nagovorim kompjuter da prepozna modem od mobitela. ponavljam, sve sam instalirao, upisao apn, spojio usb kabelom mobitel na racunalo. ukljucio se na internet..sve.. pomoc mi treba hitno hvala unaprijed |
| | |
![]() |
| Tagovi: chocolate, kg800, mobiteli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.