| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi LOKATOR u Tehnologija i Tehnika forumu; STA MORAM NAPRAVITI DA MI MOZE NA MOBITELU PISATI IME ODASILJACA ILI MJESTA U KOJEMU SAM ZA 098 ?????? ZNAM DA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: LOKATOR Prestati pisati velikim slovima, čuo sam da se nakon toga pojavi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: LOKATOR ma ima... postavke mreže pa nešt kao info o mreži.. tak nešt.. prije sam znal, al sam siguran da možeš to na svim mobovima i mrežama! samo malo poprčkaj po postavkama... mada neznam koj che ti to uopče...?
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:03.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.