| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi M2 sony memory card u Tehnologija i Tehnika forumu; Uzeo bi M2 od sony orginalnu 1GB + kao neki usb stic u koju je mogu stavit pa i to koristit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | M2 sony memory card Uzeo bi M2 od sony orginalnu 1GB + kao neki usb stic u koju je mogu stavit pa i to koristit prenosnu memoriju,a da ne govorim da mogu s bilog kojeg kompa di se zateknem skidat podatke na nju,dodje 239 kn i moje je pitanje da li je to ok cijena!!? tnx svima koji odgovore ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: M2 sony memory card Da.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | Re: M2 sony memory card A da staviš di si to našao!! Ne odgovaraj sa uskličnicima, moraš biti svjestan da i ti možeš pogriješiti, pa previdjeti link koji ti je dao, onda ispadne malo glupo. Zadnji Uredio _Aris_ : 29-01-08 u 14:20. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: M2 sony memory card Odeš pod Multimedija - Memorijske kartice i Multimedija - citaci kartica.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| banned | Re: M2 sony memory card inače ja od Dradara naručujem robu već 2 godine, i dao sam ti mpc koje su kod mene u trgovini, a oni imaju i svoje maloprodajne trgovine u Zagrebu.
__________________ Žene na muškarcima vole KARIJES za neupućene, to je ono kad mi njih KARamo, a one viču JES |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: M2 sony memory card Predpostavljam da u Splitu ima Vemil, a on inače slovi kao jedan od jeftinijih. kod njih je stanje ovakvo: SONY Memory Stick Micro M2 1GB 202,00 1 god. SONY Memory Stick Micro M2 1GB, bez adaptera, 169,00 1 god. Što znači da bi ti taj adapter za USB uzeo za dodatnih 30-tak kuna, što je ok. Jedina ti je solucija ovaj bez adaptera koji omogućava stavljanje u utore za veće kartice, onda ti ispadne jeftinije. Pa ako ćeš isključivo stavljati preko USB-a, to ti je jeftinija solucija.
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

,i na tom linku sta je ostavio ako je se odnosilo na m2 i reader nema ništa.