| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Memorijske kartice u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav, zanima me razlika između istovrsnih memorijskih kartica. 1) Zbog čega neke koštaju 65kn a neke 200kn, a istog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08
Poruka: 2
![]() | Memorijske kartice Pozdrav, zanima me razlika između istovrsnih memorijskih kartica. 1) Zbog čega neke koštaju 65kn a neke 200kn, a istog su kapaciteta, proizvođač je različit? Gledam na nabava.net: PretraĹľivanje cjenika firmi - microsd 2gb - Nabava.net Evo npr. zna li netko razlog zbog kojeg ne bih trebao kupiti ovu najjeftiniju dvogigabajtnu memorijsku karticu? Diskont24 :: Foto / Video/TV / Audio :: Memorijske kartice :: APACER microSD 2GB Retail RoHS Po čemu je ova bolja: http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=3364 ? 2) Čemu služe ovi adapteri uz potonju karticu? 3) Volio bih imati nešto ovakvo, ali me zanima može li se kupiti odvojeno, ne uz karticu: Memory stick SONY MSA-1GU micro + adapter - Svijet Medija jer želim karticu od 2gb. Znači usb adapter bih htio, da mogu izvadit m2 iz mobitela i upiknuti u to i onda u komp upiknut pa nekom posudit da si presnimi, bez da mu dajem cijeli mobitel. Znam da puno pitam, al jebga, vrijeme je da mijenjam moblitel. Zadnji Uredio vbr666 : 24-04-08 u 13:06. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-04-08
Poruka: 2
![]() | Re: Memorijske kartice čini mi se da sam našao nešto, jel bi ovo bilo ok: Diskont24 :: Foto / Video/TV / Audio :: Memorijske kartice :: A-Data MicroSD TRIO 2GB Flash Memory Card, (ukljuÄŤen dual card reader: USB+SD), podrška za SD, MicroSD i USB2.0 standard ? |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.