| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Memorijske kartice u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me zasto neke mem.kartice dodu 100 kn a neke npr.od sonyericssona 200 i nekaj.ja iman sony ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 176
![]() | Memorijske kartice zanima me zasto neke mem.kartice dodu 100 kn a neke npr.od sonyericssona 200 i nekaj.ja iman sony ericsson i platila san karticu 210 kn.zanima me zakaj za neke druge triba platit samo 100!!! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Memorijske kartice nemaju sve kartice jednaku cijenu, npr memory stick koji ti koristiš je među najskupljima a i od trgovine do trgovine su različite cijene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Memorijske kartice Ono glavno je kapacitet - prostor koliko je moguće stvari staviti na nju .. Nije isto 128mb (do 100 kn) i 2gb (do 200kn) .. a i ovisi o firmi, kako su već naveli ..
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Memorijske kartice ovisi o kojoj je radi... ali normalno je da je veća skuplja. ali ne mora biti, ovisi i o proizvođaču i veličini i trgovini koja prodaje.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
« Samsung F110
|
problem »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:05.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!