Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi mig33 - besplatni pozivi i sms u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, surfajući naišao sam na neku stranicu mig33 homepage , i tamo kažu da imaju neki program za mobitele ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-03-07, 05:06   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar
mig33 - besplatni pozivi i sms

Ovako, surfajući naišao sam na neku stranicu mig33 homepage, i tamo kažu da imaju neki program za mobitele koji podržavaju javu, te se uz pomoć tog programa mogu slati sms poruke, i pozivati preko gprs-a.
Pošto ja nemam adekvatan mobitel za to, možda netko od vas provjeri je li ovo istina i kako radi.
Inače s mobitela preko gprs-a trebalo otići na wap stranicu: mig33, te se spustiti na dno i pritisnuti download mig33.
Baš me zanima kako to radi, i radi li uopće.

Mislio sam se da li otvarati novu temu, jer sam vidio da ima slična, ali ipak to nije to.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 15:44   #2 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,755
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: mig33 - besplatni pozivi i sms

Evo ja sam instalirao to, probao i procitao kako to radi.
Pozivi nisu besplatni ni SMSovi takodjer. Oni su samo malo jeftiniji nego inace (nesto k'o Skype za mobitele).

Ali ima tu jedna jako korisna stvar koju koristim... Program se totalno besplatno preko GPRSa spoji na net (VIP mreza) i ja se preko tog programa upisem u MSN Messenger i pricam s svojim kontaktima kao da sam kuci.
Prejebena stvar, prejebena.
MIG33 ima takodjer dobru podrsku za razne mobitele, ja sam ga bez ikakvih problema stavio na SonyEricsson K750i.

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-07, 17:38   #3 (permalink)
prof. Foruma

zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar

Daj nam pojasni u detalje ... evo odmah cu ti udjeliti rep+ ... i kupit cu taj k750i ... imam ja k300i, ali mi je kodiran na stranu mrezu ... ne znam moze li, mislim da moze jer ima javu.
Ako pozoves nekoga dobijes dodatne minute za razgovor i sms, pa ekipa se pravi važna i govori da im oni moraju poslati pozivnice za taj program ... ne nasjedajte na to, i sami se možete lako registrirati ... jedino možemo između sebe uz dogovor si udjeliti koju besplatnu minutu...

Ajmo ekipa ovo je odlična stvar, pa malo više objašnjenja ... ja nemam mob sad taj, ali brzo ga sredim

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-03-07, 20:23   #4 (permalink)
Gamer Guru

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Dakle evo ti do u detalja da nemoze detaljnije:

Isao sam na stranicu i skinuo .jar datoteku (setup za mobitel) koja odgovara za moj mobitel (K750i)
Zatim sam to prebacio na mobitel i instalirao
Onda sam se isao registrirati i pri registraciji pripazite da im date pravi broj telefona tipa +385910001111 jer vam inace nece moci poslati verifikacijski kod (ako njega dobijete i ako ga upisete dobit cete nekih 4 kn za iskoristit na slanje SMSova i pozivanje preko MIG-a33)
Zatim sam isao citati na net sto sve taj program moze i otkrio da ima support za MSN messenger.
Prvo sam se programom spojio na net i bio nekih 30 sec, te izasao van da vidim trosi li to sta para, ali ne trosi. (VIP-ov sam korisnik i spajam se na net preko GPRS Start i HTTP protokola, za sve ostalo neznam dal trosi pare ili ne)
Tada sam bez straha namjestio cijeli program i MSN support. Ulogirao se, sve je ucitalo kako treba i probao sam chatat, radi uspjesno.

Specijalno za tebe:
-Pise da podrzava i K300i, ali meni frend ima doticni i jos nismo uspjeli nastimati da MIG33 proradi, predugo mu se spaja i nis se ne dogadja. Jos kad mi donese on osobno mob cu poprckat da vidim do cega je to... Ali evo kazem kod mene na K750i je bez problema iz prve sve proradilo.

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 00:55   #5 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: daMassa Pogledaj Poruke
Ali ima tu jedna jako korisna stvar koju koristim... Program se totalno besplatno preko GPRSa spoji na net (VIP mreza) i ja se preko tog programa upisem u MSN Messenger i pricam s svojim kontaktima kao da sam kuci.
Prejebena stvar, prejebena.
Uspio sam i ja to staviti n aovaj svoj k300i, i radi sve, i šalje poruke ... a može li se kako besplatno razgovarati sa MSN-om?
10 poruka imaš besplatno, i ako nekog "invite", dobiješ još 10 poruka, pa ima ekipe koja ne žele izravno reći s koje stranice se to skida, nego s.ru da oni im moraju poslati pozivnicu....
Sve u svemu, nije loše, ali kad potrošiš 10 poruka, taj program mi ne služi baš ... osim ako se može nekako prenamjeniti da se razgovara glasovno s moba na mob pomoću MSN-a ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 22:37   #6 (permalink)
Gamer Guru

Mislim da si pomijesao nesto... SMS i pozivi s tog programa prema drugim mobitelima nemaju veze s MSNom.
MSN messenger koji aktiviras na mobu sluzi za razgovaranje (chatanje) s userima koji isti taj MSN messenger imaju ili na mobu ili ovaj normalni na kompu. I ako imas VIP i Vodafone vrijeme na netu je besplatno. Ja tako dok sam u skoli i dosadno mi je connectam se na MSN i dopisujem s mojim kontaktima. (Naravno uvijet je da vec imas MSN racun koji koristis na kompu, jer njega uneses u mig33 kako bi mig33 uspjesno ocitao sve tvoje kontakte i uspostavio vez s njima.)

Ovo sto si ti radio je vjerojatno slanje SMSa preko mig33 na druge mobitele, a ne chatanje preko MSNa. Zato ne kuzim sta si me htio pitat ovim postom?

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 23:13   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,314
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Možda je mislio da se koristi funkcija MSNa, za LiveTalk...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 23:30   #8 (permalink)
Gamer Guru

Nemere, tko bi napravio tako bolesnu kompatibilnost!? Moze se samo chatat, ali nikad neznas mozda uvedu i LiveTalk u nekim sljedecim verzijama...

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 08:46   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 1
ihalic se izdvaja iz mase

Bok drustvo!
Imam Sony Erricsson K510i
Evo, upravo muku mucim sa tim programom..skinuo sam s neta i ubacio ga u mobitel. Kad ga pokrenem - preporuca mi da idem preko TCP-a. Tamo mi pise: USERNAME....PASSWORD....?! Ispod toga, mogu ukucati svoj broj mobitela da mi posalje sms - kad upisem +38598... veli mi da nisam naveo "country code"! HEL P
ihalic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 10:54   #10 (permalink)
prof. Foruma

Probaj sa "0038598...." ili "38598 ...." bez tog plusa

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: besplatne sms poruke, besplatni pozivi, mig33, poziv, sms

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108