Jbt, spremi sliku u my photos i prebaci je ili putem kabla ili putem bluetooth-a...
Raspravljate o temi MMS u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Dobio sam sliku MMS-om i poželio sam ju prebacit na PC. Međutim čini se da software koji sam dobio na ...
Jbt, spremi sliku u my photos i prebaci je ili putem kabla ili putem bluetooth-a...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Pokušavam, ali i to je problem. Uspio sam jednu prebaciti u downloaded images, ali očito nisam ni sam svjestan što sam napravio budući da to nisam u stanju ponoviti s drugom. Nekako sam došao do opcije "attachment" ali ni sam nemam pojma kako.
Move image to my folder(s)?![]()
Pokušaj kreirati svoj folder i tamo prebaciti sliku...
Uspijevam samo kompletni MMS prebaciti u my folder, ali mi ne nudi opciju da odvojim sliku. Mogućnost očito postoji s obzirom da sam slučajno ranije naletio na opciju "attachment" ali sad je pitanje kojim putem do toga doći.
Jbt, imao sam 2 godine skoro D900, doduše nije bio i, ali nebitno, i nisam imao takvih problema...![]()
Onda se nadam da će se javiti netko tko ga ima još uvijek.
Ja sam svoj frendu poklonio koji ga još uvijek ima, pogledam danas popodne pa ako saznam šta korisno, postam ovdje.
![]()
Bio bih ti jako zahvalan ako uspiješ skužit u čemu je fora.
No frks, pogledam pa javim.![]()