Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi MOBILNE MREŽE u Hrvata u Tehnologija i Tehnika forumu; Nevjerojatno...to samo ima kod nas. Web stranica Tele 2 mreže reklamira SMS IMENIK uslugu.. Kao pošalješ sms ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-04-07, 17:35   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-10-06
Poruka: 6
Marko_nvk se izdvaja iz mase
MOBILNE MREŽE u Hrvata

Nevjerojatno...to samo ima kod nas.
Web stranica Tele 2 mreže reklamira SMS IMENIK uslugu.. Kao pošalješ sms upit na 881 i dobiješ traženu informaciju..cijena 33 lipe. Divno. Ali... Nakon poslanih preko nekoliko takovih upita..ništa. Ne javljaju se..ni traga ni glasa. A 33 lipe uredno NAPLATILI za uslugu. Ok..nazovem ja TELE 2 službu za korisnike da mi to malo pojasne..
Pazi sad:
- ukoliko ste poslali upit sa VIP mreže ili T-COM mreže...nećete dobit ništa..nikakav odgovor ??? (a naplatili si jesu..onih 33 lipe)
- ukoliko traženi pretplatnik ili broj nije uvršten u imenik nećete dobit ništa. ???
U oba slućaja čak ni bilo kakav sms odgovor.
Neljubazna (krajnje) službenica mi je tako nešto objasnila.
Nigdje na tim njihovim web stranicama nije naznačeno da je ta usluga dostupna samo njihovim korisnicima.
Pa mislim..ko je tu meni i šta naplatio!!??
..i na kraju.. ona neljubazna (krajnje) službenica me skroz... :
"...žao mi je, ali ja ću morat prekinut ovaj razgovor...tuu-tuu".
Svaka čast! Profesionalna firma...pa vi pređite na Tele 2 ko zna šta vas još čeka.
Marko_nvk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 18:06   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-07
Godina: 18
Poruka: 180
domy_1 se izdvaja iz mase
Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata

trebao si joj ... .... .... ...

ma sve su te naše mreže u banani...još prije kad sam bio preglup i nisam znao aktivirat mms(t-com) žena mi napomene da ne šaljem mms-ove vipovcima zato jer su s njima u svađi.. pa mislim koje budale...

a inače ko god misli uzimat telje2 preporučam mu da ga ne uzima zato jer pokrivenost po hrvatskoj i nije nešto extra-možda će biti kroz godinu dana al za sada je to labavo jer svaka mreža ima svoje repetitore.. ne mogu tele2 u roku od pol godine pokrit signalom cijelu hrvatsku!!!

inače vam najjaču pokrivenost ima t-com!!!!
domy_1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 19:48   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 20-01-07
Godina: 24
Poruka: 536
vedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono neštovedo777 ima ono nešto

Domy, oprosti, ali malo si gluposti nalupetao! Tele 2 koristi infrastrukturu i od VIP-a i od T-Coma i još k tome ima svoju! I još nigdje nisam ostao bez signala. Kad nema VIP signala, prebaci se na T-Com i obrnuto. Jedino u Zagrebu (možda i negdje drugdje, ali nisam bio tamo) moram šaltati baš na Tele 2 mrežu.

A što se tiće ovog gore, da naplaćuju poruku, bez rezultata...
Pošalji upit T-Comu ili Vip-u, pa da vidiš koliko ćeš razultata dobiti ako je netko kupio paket, nije se prijavio, ili ako je kartica u rukama trećeg vlasnika.
Tako da mi je i to bedasto...
A opet... Bit će naplaćeno!
Na svim mrežama sam bio, sad imam Tele 2 i T-Com, Vip više nemam jer mi se ne sviđaju njihovi uvjeti...
Svi su isti! Koliko platiš, toliko i zoveš!
I još samo recite da su T-Com-ovi službenici svi pristojni, da se još malo nasmijem!
vedo777 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 19:56   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: domy_1 Pogledaj Poruke
trebao si joj ... .... .... ...

ma sve su te naše mreže u banani...još prije kad sam bio preglup i nisam znao aktivirat mms(t-com) žena mi napomene da ne šaljem mms-ove vipovcima zato jer su s njima u svađi.. pa mislim koje budale...

a inače ko god misli uzimat telje2 preporučam mu da ga ne uzima zato jer pokrivenost po hrvatskoj i nije nešto extra-možda će biti kroz godinu dana al za sada je to labavo jer svaka mreža ima svoje repetitore.. ne mogu tele2 u roku od pol godine pokrit signalom cijelu hrvatsku!!!

inače vam najjaču pokrivenost ima t-com!!!!
joj

Tele2 (zbog gore navedenog razloga) ima potpuno jednaku pokrivenist kao VIP
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 05:29   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Zanima me možete li vi ući na stranicu mobilne mreže u Hrvata?

A ta je: VIPonline
i Vip - Sve zbog vas

Ja ne mogu već dva dana ...

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 08:21   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,607
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Zanima me možete li vi ući na stranicu mobilne mreže u Hrvata?

A ta je: VIPonline
i Vip - Sve zbog vas

Ja ne mogu već dva dana ...
Da i
Da
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 09:57   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,181
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Neki problem sa serverom (kopiraju nas ) pa moraš malo pričekati. Tj. puno pričekati.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 04:06   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Hvala vam, šumsko voće i daidža, samo mi nije jasno kako netko može, a netko ne može

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-09-07, 13:55   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 107
wizzard
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wizzard

ma svi su oni LOPOVI
wizzard je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 11:05   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 1
cheernesto se izdvaja iz mase

dali ste možda zaboravili na mobilnu mrežu tomato. mogu vam reći da je to najbolja mreža zato jer je najjeftinija. povrh toga što je za lipu jeftinija u najjeftinijoj opciji od tele2 najjeftinije opcije, jeftinije mi je zvat sa tomata u federaciju BiH nego iokle iz BiH- 0.47min +0.25 uspostava poziva- i zato im svaka čast
cheernesto je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 091, 095, 098, cijena, lopovi, mobitel, nesposobni, prevaranti, sms, t com, tele 2, usluga, vip

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111