| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi MOBILNE MREŽE u Hrvata u Tehnologija i Tehnika forumu; Nevjerojatno...to samo ima kod nas. Web stranica Tele 2 mreže reklamira SMS IMENIK uslugu.. Kao pošalješ sms ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-10-06
Poruka: 6
![]() | MOBILNE MREŽE u Hrvata Nevjerojatno...to samo ima kod nas. Web stranica Tele 2 mreže reklamira SMS IMENIK uslugu.. Kao pošalješ sms upit na 881 i dobiješ traženu informaciju..cijena 33 lipe. Divno. Ali... Nakon poslanih preko nekoliko takovih upita..ništa. Ne javljaju se..ni traga ni glasa. A 33 lipe uredno NAPLATILI za uslugu. Ok..nazovem ja TELE 2 službu za korisnike da mi to malo pojasne.. Pazi sad: - ukoliko ste poslali upit sa VIP mreže ili T-COM mreže...nećete dobit ništa..nikakav odgovor ??? (a naplatili si jesu..onih 33 lipe) - ukoliko traženi pretplatnik ili broj nije uvršten u imenik nećete dobit ništa. ??? U oba slućaja čak ni bilo kakav sms odgovor. Neljubazna (krajnje) službenica mi je tako nešto objasnila. Nigdje na tim njihovim web stranicama nije naznačeno da je ta usluga dostupna samo njihovim korisnicima. Pa mislim..ko je tu meni i šta naplatio!!?? ..i na kraju.. ona neljubazna (krajnje) službenica me skroz... : "...žao mi je, ali ja ću morat prekinut ovaj razgovor...tuu-tuu". Svaka čast! Profesionalna firma...pa vi pređite na Tele 2 ko zna šta vas još čeka. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata trebao si joj ... .... .... ... ma sve su te naše mreže u banani...još prije kad sam bio preglup i nisam znao aktivirat mms(t-com) žena mi napomene da ne šaljem mms-ove vipovcima zato jer su s njima u svađi.. pa mislim koje budale... a inače ko god misli uzimat telje2 preporučam mu da ga ne uzima zato jer pokrivenost po hrvatskoj i nije nešto extra-možda će biti kroz godinu dana al za sada je to labavo jer svaka mreža ima svoje repetitore.. ne mogu tele2 u roku od pol godine pokrit signalom cijelu hrvatsku!!!inače vam najjaču pokrivenost ima t-com!!!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata Domy, oprosti, ali malo si gluposti nalupetao! Tele 2 koristi infrastrukturu i od VIP-a i od T-Coma i još k tome ima svoju! I još nigdje nisam ostao bez signala. Kad nema VIP signala, prebaci se na T-Com i obrnuto. Jedino u Zagrebu (možda i negdje drugdje, ali nisam bio tamo) moram šaltati baš na Tele 2 mrežu. A što se tiće ovog gore, da naplaćuju poruku, bez rezultata... Pošalji upit T-Comu ili Vip-u, pa da vidiš koliko ćeš razultata dobiti ako je netko kupio paket, nije se prijavio, ili ako je kartica u rukama trećeg vlasnika. Tako da mi je i to bedasto... A opet... Bit će naplaćeno! Na svim mrežama sam bio, sad imam Tele 2 i T-Com, Vip više nemam jer mi se ne sviđaju njihovi uvjeti... Svi su isti! Koliko platiš, toliko i zoveš! I još samo recite da su T-Com-ovi službenici svi pristojni, da se još malo nasmijem! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata Citat:
Tele2 (zbog gore navedenog razloga) ima potpuno jednaku pokrivenist kao VIP
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata Zanima me možete li vi ući na stranicu mobilne mreže u Hrvata? A ta je: VIPonline i Vip - Sve zbog vas Ja ne mogu već dva dana ... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata Citat:
Da | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata Neki problem sa serverom (kopiraju nas ) pa moraš malo pričekati. Tj. puno pričekati.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 1
![]() | Re: MOBILNE MREŽE u Hrvata dali ste možda zaboravili na mobilnu mrežu tomato. mogu vam reći da je to najbolja mreža zato jer je najjeftinija. povrh toga što je za lipu jeftinija u najjeftinijoj opciji od tele2 najjeftinije opcije, jeftinije mi je zvat sa tomata u federaciju BiH nego iokle iz BiH- 0.47min +0.25 uspostava poziva- i zato im svaka čast |
| | |
![]() |
| Tagovi: 091, 095, 098, cijena, lopovi, mobitel, nesposobni, prevaranti, sms, t com, tele 2, usluga, vip |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

preporučam mu da ga ne uzima zato jer pokrivenost po hrvatskoj i nije nešto extra-možda će biti kroz godinu dana al za sada je to labavo jer svaka mreža ima svoje repetitore.. ne mogu tele2 u roku od pol godine pokrit signalom cijelu hrvatsku!!!