| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi mobitel do 1500kn u Tehnologija i Tehnika forumu; eo ovako.... jučer sam imao malu anegdoticu... ugl. kad sam se kupao mob mi je upao u kadu i voda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 19
Poruka: 1,529
![]() | mobitel do 1500kn eo ovako.... jučer sam imao malu anegdoticu... ugl. kad sam se kupao mob mi je upao u kadu i voda je prodrla do zvučnika i on je naravno riknio ![]() imao sam l6, 3 i po godine, kojeg ne bi mijenjao ni za koji drugi mobitel... jer je prosao sve i svasta...i "doslovce" je neuništiv... ![]() e sad je doslo vrijeme da kupim nesto novo... zanima me odnos najbolje uloženog/dobivenog za mobitel u iznosu 1500kn ![]() ja preferiram Tmobile kao davatelja usluga...ali slobodno predlozite i neke druge ponuđače ![]() ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love Zadnji Uredio laaCoo : 10-07-08 u 15:07. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() | Re: mobitel do 1500kn kupi u oglasu ili kod svercera,ak os dam ti ja broj od jednog iz zg od kojeg vec dugo kupujem mobitele od preko 2500 al ima i jeftinijih modela! uglavom imas recimo n73 za ispod 1500 ganz nov sa garancijom (u oglasu ili kod svercera),mob ima odlicnu sliku,velik ekran,3,2mpx kameru,prima kartice do 2gb,stereo zvucnike,symbian operativni sustav (ne bih moga imat mob bez njega) itd...sve u sve odlican mob za te pare!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 19
Poruka: 1,529
![]() | Re: mobitel do 1500kn Citat:
![]() dobro sam upoznat s n73..ima ga moj buraz... posalji broj na pm ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:59.