| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi mobitel klizni ili neki drugi u Tehnologija i Tehnika forumu; molim nekoga ako može mi malo pomoći produžujem pretplatu u t-mobile i kupujem neki mobitel ali neznam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | mobitel klizni ili neki drugi molim nekoga ako može mi malo pomoći produžujem pretplatu u t-mobile i kupujem neki mobitel ali neznam koji još i mijenjam bodove još za da bude jeftiniji imam 12410 bodova ako mi netko može preporučiti ča sda uzmem ali da mi mobitel ima sve bluetooth infracrveno dobra kamera puno memorije i tako dalje hitno je |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Do'h! | Re: mobitel klizni ili neki drugi A ja bi svakako uzeo neku nokiu... pošto imaš toliko bodova, i uprodužuješ pretplatu, mislim da n95 možeš dobit za sitne novce, a to je jedan od najboljih mobitela trenutno. Ne radi mi njihova stranica trenutno, pa ne znam cijene.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mobitel klizni ili neki drugi nokia ti je svakako najbolji izbor kod mobitela nemoj vjerovat onima koji ne znaju koristit mobitel pa vele da nokia ne valja
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Do'h! | Re: mobitel klizni ili neki drugi A ne mogu ti reći, kad ne znam u kojoj si tarifi... odi na T-scum i tamo imaš cijenik za +club bodove. Ili još bolje odeš u T-centar, kažeš tetama tamo šta te zanima. One ti vide sve moguće opcije, pogotovo zato što uvijek imaju neke akcije. A ako ti se ne žuri jako, pričekaj još malo, pred Božić će vjerovatno bit nekih popusta i akcija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:40.

nemoj vjerovat onima koji ne znaju koristit mobitel pa vele da nokia ne valja