| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Motorola Mobile Phone Tools u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ako neko ima Motorolu i Bluetooth USB ili USB kabel, moze mu ovo dosta dobro doci... Moto http://www.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Motorola Mobile Phone Tools Evo ako neko ima Motorolu i Bluetooth USB ili USB kabel, moze mu ovo dosta dobro doci... Moto http://www.megaupload.com/?d=6HHH2964 A ako je nekome lakse mogu mu i na gmail poslati u 4 maila, sam nek se javi ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 2
![]() | Re: Motorola Mobile Phone Tools ....hy....evo ovako ako ima netko da mi pomogne.... dobila sam motorolu na poklon, može na sve kartice ali nisam dobila cd motorola mobile phone tools ni kabel.. inače imam motorolu L2... zanima me da li mogu preko kabela od digitalnog fotoaparata prebacivati melodije i slike i što mi sve treba... HITNO!!!!!! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-04-07
![]() | Re: Motorola Mobile Phone Tools Citat:
Hvala | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-07
![]() | Re: Motorola Mobile Phone Tools Taj program nevalja !!!! nemos ga skinut !!!! plz help!! Jel ima neko program za mob i bluetooth????? ja imam neki al mogu samo 5 mb prebacit sa kompa na mob i obrnuto! Treba mi nekakva puna verzija !!!!! Zove se BlueSoleil !!![IMG]C:\Documents and Settings\Milan\Desktop\BlueSoleil[/IMG] |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 74
![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-08-07
Poruka: 1
plizzzz, daj meni pošalji taj driver za motorolu, imam motorolu v550 jer se baš i ne snalazim..na mail ZABRANJENO STAVLJATI E-MAIL ADRESE U POSTOVE zzz... ![]() Zadnji Uredio Fearless Mastermind : 10-08-07 u 00:41. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mobile, motorola, phone, tools |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:29.