| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Motorola V3 u Tehnologija i Tehnika forumu; Problem ti se vjerovatno javio u samim windowsima to su najgluplji operativni sustavi koji su izdati.Pa tako probaj ponovno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-07
Poruka: 48
![]() | Problem ti se vjerovatno javio u samim windowsima to su najgluplji operativni sustavi koji su izdati.Pa tako probaj ponovno instalirat windowse i problem bi ti se trebal riješit. A primjera za tu moju teoriju je more npr: 1.USB memorija računalo je ne prepoznaje u sustavu dok na drugom PC-ju radi 2.iPod spojiš ga i oni ga ne prepoznaju a 10 min prije se normalono muzika stavljala na njega sa istog pc 3.Samsungov program za mob program radi savršeno a nakon para dana izbaci neku grešku i možeš se počohat iza uha. To ti je to !!!! ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-09-07 Godina: 27
Poruka: 1
![]() | Re: Motorola V3 pozdrav svima...mozda je druga tema ali imam problem sa svojom v3 motorolom-nece da se konektuje na internet...da li itko zna u cemu je problem....sve sam isprobao, podesio configuraciju,ma sve! zvao sam customer service i lik kaze da me vidi konektovanog ali na telefonu nista! zna li iko u cemu je problem...da nije d softvera ili sta vec! hvala unaprijed! |
| | |
![]() |
| Tagovi: motorola |
« Vip over IP
|
nokia 6500 Slide »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| unlocking kit for RAZR V3 | Slider | Mobiteli | 0 | 10-06-06 19:58 |