| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi N95 i gps u Tehnologija i Tehnika forumu; il sam ja glup, il ovo cudo ne radi... ako je ovo prvo u pitanju, onda bi molil ljude koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | N95 i gps il sam ja glup, il ovo cudo ne radi... ako je ovo prvo u pitanju, onda bi molil ljude koji su koristili gps na n95ici, da mi to malo objasne... skinul sam nove nokia maps (2.0), instaliral ih... iskinul sam i pc maps loader, i nece se pokrenuti jer "pc suite je starija verzija", a nije... uglavnom, kad sam prvi put upalil mob i isel probati taj gps, nest je pisalo da se mora konfigurirati (mislim da je nest pisalo kak se tocno mora postaviti mob il tak nest), a sad do toga vise nikak nemogu doci...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() | Re: N95 i gps inace dost ljudi koristi garminxt navigaciju jer je nokia maps srot,tak da ti savjetujem da se ostavis njih i nades garmina i instaliras! ak ne nades javi mi se pa ti ja dam link!
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: N95 i gps skinul sam to sa symbian freaks ak se ne varam, ali nece se pokrenuti, tj pokrene se, pa se ugasi... i di skinut adriaroute? malo citam po tom forumu i vidim da je najbolja karta...
__________________ Francuzi su izmislili ljubav kako bi mogli pristojnim imenom nazivati iskonski nagon. Umotaš to u slatkiše, srčeka i dijamante, a na kraju se sve svede na endorfin i genitalije. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: N95 i gps jos samo jedno pitanje, makar sumnjam da ga smijem pitati... ako ko koristi nokia maps, kak ipak natjerat drive i walk funkciju da rade??' osim da ih se plati, naravno...
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.