| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi n95 nokia u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi..imam problem.dobia san jedan mobitel n95 nokia bez punjaca.e sad problem nebi bia nabaviti punjac da ta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 3
![]() | n95 nokia ljudi..imam problem.dobia san jedan mobitel n95 nokia bez punjaca.e sad problem nebi bia nabaviti punjac da ta nokia n95 koju ja imam,ne slici niti jednoj nokia-ji n95 koju san ja prije vidia. ![]() sve n95 su sa kliznim vratima,u jednu stranu su brojevi a na drugu je tipkovnica za mp3.ova n95 sto ja imam izggleda kao smartphone e62 samo nije toliko siroka vec duza sa masu velikim ekranom.punjac za nju nemogu naci ama bas nigdi.sto je jos bolje tog mobitela,recimo da je novija verzija 95-e nema uopce na nokia-in stranicama kao novinitet,vec ona standardna klizna koju svi vise manje znamo za nju.sto radit nemem pojma.dajte neki info,sto kako di..bilo sto. al u glavnom treba mi punjac za nju.thx |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | pise na njoj )nogdi je na netu ne mogu naci,al bas nigdi,poludia san evo[img=http://img413.imageshack.us/img413/9421/dsc01014he5.th.jpg] Zadnji Uredio daidza : 23-09-07 u 19:12. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: n95 nokia ma ti si to nesto zamijenio,kako ne bi mogao naci,to je jedan od popularnijih mobitela,onaj s 5 mega piksela,dosta je kvalitetna
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: n95 nokia pogledaj link sto san ti posla na imagehacka,post prije.i ova ima kameru od 5mpx-apise na njoj n95 i na zadnjoj strani nokia.neznan sto da vam kazen.znam kako izgleda orginalna nokia n95 s ovim modelom s enisan jos susreca,pa pitam zato |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: n95 nokia Pošalji sliku Mobis-au zastupniku za Nokiu u hrvatskoj i oni će znati...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: n95, nokia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.