Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123
Pokazujem rezultate 21 do 25 od 25

najave mobitela...

Raspravljate o temi najave mobitela... u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pravi autor: gggiga Ja ne mogu vjerovat.. Mobitel sa ugrađenim mini projektorom Samsung I7410, Coming soon to za profesore...

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Re: najave mobitela...

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Ja ne mogu vjerovat.. Mobitel sa ugrađenim mini projektorom

Samsung I7410, Coming soon
    to za profesore
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

nova makina iz Finske! moram priznati da stvarno izgleda moćno.

Nokia N900

Nokia je službeno predstavila novi pametni telefon pod nazivom N900, koji se može pohvaliti uistinu vrhunskim hardverskim specifikacijama
    Kada pričamo o novim pametnim telefonima najviše klase, često se nameće fraza 'ima sve'. U slučaju nove Nokije N900, barem što se tiče hardvera, ta je fraza stvarno blizu istini.

Krenimo redom: uređaj pokreće moćni procesor ARM Cortex-A8, a tu je i 1 GB memorije koja je na raspolaganju aplikacijama, te grafička akceleracija OpenGL ES 2.0. Što se tiče prostora za pohranu, tu je nevjerojatnih ugrađenih 32 GB plus dodatnih 16 GB koje možete dobiti ugradnjom microSD memorijske kartice; dakle, kada je riječ o memoriji, N900 je na samom vrhu.

Sam uređaj je vodoravno-kliznog tipa, s punom QWERTY tipkovnicom te zaslonom osjetljivim na dodir WVGA (800×400 piksela) razlučivosti, a tu je i ugrađena kamera razlučivosti 5 megapiksela sa Carl Zeiss optikom.

Ostaje nam još pitanje povezivosti; Nokia N900 ima ugrađenu WiFi te HSDPA vezu, a tu je i A-GPS prijemnik.

Ipak, uza sve hardverske divote, najzanimljivija stvar u vezi ovog uređaja jest softverska platforma Maemo 5. Riječ je o modificiranoj Linux platformi koja bi, prema Nokiji, trebala biti negdje između najnaprednijih mobilnih platformi i punokrvnog Linuxa. O svemu više kada se domognemo tog uređaja koji na tržište stiže u listopadu 2009. godine po cijeni od oko 500 eura.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Regularni forumas Avatar od korisnika Supremeus
    Datum registracije
    04-06-08
    Starost
    21
    Poruka
    219
    Liked
    0 times

Taman sam kupio Nokiu e71, ali kad taj budem mijenjao, ovaj mi je daleko prvi kandidat za novi , taman za nekih godinu dana će biti realna cijena
    Per sempre bianconero!
    La vita è dura in ogni significato!

4. 31-08-09, 10:07

Starter

Starter
    Datum registracije
    07-07-09
    Poruka
    57
    Liked
    0 times

iphonekiller.com: "Clear the room at the top for the latest iPhone Killer, HTC Leo. What’s so special about this unknown beast? First, it’s based on 1Ghz Snapdragon platform like the Toshiba TG 01, but sports even bigger display with 4.3inch touchscreen and 480×800 resolution. On top of that, it has dual-LED Flash for the 5MPixel digital camera and runs Windows Mobile 6.5. Stay tuned for more info."

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

neznam kako oni to govore ajfon killer, ova dva moba kad uspoređuješ je ko da uspoređuješ kabriolet i kombi.
    kabriolet(ajfon) ti je za pokazivanje guštanje u vožnji pokazivanje taf taf(mobitel za zabavu)..., dok kombi(htc) ti je da voziš alat radiš s njime itd(poslovnjak)...
    zato WM i taj MacOs nisu nikako po meni usporedivi dok sad ovi androidi bi mogli biti ''iPhone killeri''...eto to je samo moje viđenje
    jeb'o novi izgled foruma

Stranica 3 od 3 PrvoPrvo 123

Lajkaj nas na Facebooku