| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi ne valja mi vlastita tema za mob u Tehnologija i Tehnika forumu; skinula sam themes creator na komp. kad idem radit temu moram dugo cekat da mi se ucita a na kraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-05-08 Lokacija: negdje na Marsu Godina: 13
Poruka: 178
![]() | ne valja mi vlastita tema za mob skinula sam themes creator na komp. kad idem radit temu moram dugo cekat da mi se ucita a na kraju kad temu dam na mob mi ne valja... jucer sam napravila bratu temu i sve je ispalo super a kad sam sebi probavala 5 puta nije uspjela... stavim ju na mob i nema pola slika... jel netko ima takav problem ili ako znate u cemu je problem da mi napisete pliz... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne valja mi vlastita tema za mob ako se traži slika veličine 176X220 a ti ubaciš veću tema ti neće dobro ispast (pogledaj onaj thumbail koji sam postao iznad pa će ti bit jasnije), zato pazi na rezoluciju
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ne valja mi vlastita tema za mob U slučaju da nekom na mobu kaže da je tema oštećena ili tako nešto kad ju napravite u themes creatoru, problem je u tome da ste negdje stavili dvije iste boje (npr. u desktopu crna pozadina i crni text) - bez obzira ako imate sliku provjerite boje !!
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.

Pali gume a ne dušu 

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!