| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Nokia 6300 ili SEk750i u Tehnologija i Tehnika forumu; Uskoro namjeravam kupiti novi mobitel i još nisam siguran koji model da uzmem po forumima sam pročitao da ljudi hvale ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Nokia 6300 ili SEk750i Uskoro namjeravam kupiti novi mobitel i još nisam siguran koji model da uzmem po forumima sam pročitao da ljudi hvale SEk750i da je to dobar mobitel.A danas sam u jednom časopisu vidio reklamu za Nokiu 6300 zna li tko kakav je to mobitel,koje sve funkcije ima i kakva mu je kamera.Ukratko koji je mobitel bolji:SEk750i ili Nokia 6300.Kako već godinama koristim Nokiu volio bih kupiti tu Nokiu ali ako je SEk750i bolji onda bih kupio SE.Zna li tko koji je mobitel boli. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Nokia 6300 ili SEk750i Compare phones - GSMArena.com Evo ti usporedba ta dva telefona,nokia ima osjetno bolji ekran,dosta je tanja od SE,jedino ima manje memorije(al se moze kupit kartica).....u svakom slučaju slični su po specifikacijama,ja bi radije 6300 jer je tanja i ima bolji ekran.....ostalo je stvar tvog ukusa....
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Nokia 6300 ili SEk750i Znaći slićni su ali je Nokia izgleda malo bolja e to mi je drago jer mi je Nokia draža.Prije sam svako malo minjao mobitel ali zadnje 2-2i po godine koristim Nokiu 6610i.Kad sam je nabavio iznenadio sam se koliko dugo traje baterija tako da uopće nisam razmišljao o novom mobitelu sve dok moja sestra nije kupila novi mobitel i to SEk510i i kad sam malo pogledao po funkcijama iznenadio sam se koje sve opcije ima koliko su mobiteli otišli napred.A SEk750i i Nokia 6300 su koliko se ja kužim znatno bolje od SEk510i.Hvala vam na savjetima mislim da ću kupit Nokiu 6300. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokia 6300 ili SEk750i Citat:
NOKIA Sony Ericsson EDIT:ja nebih za tu malu slicnost izdvajao 1000kn vise,neznam za tebe,razmisli malo! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Nokia 6300 ili SEk750i ajme nisam ni znao da je tolika razlika u cijenama mislio sam da su oba oko 2000 kuna.Dobro šta si mi ovo rekao izgleda da mogu kupit 2 SE za cijenu jednu Nokiu.Ali vidio sam reklamu u jednom časopisu za Nokiu 6300 i cijena je oko 750 kuna ali ne znam koji su uvijeti za to i da li se isplati pa ću se još malo raspitat po dućanima pa ću viditi što ću. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nokia 6300 ili SEk750i Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | SEk750i je odlican mobitel ali je stariji i svi ga vec imaju...Po meni uzmi 6300 jer je noviji ,a i imaju slicne karakteristike...Jos si stavis u njega memorijsku karticu i to je to... ![]() U vip-u ti je samo uređaj nokia 6300,2400kn...Pa razmisli ... Koristi EDIT! Zadnji Uredio Fearless Mastermind : 07-07-07 u 13:25. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kupujem mobitel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:10.