| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi nokia N95 u Tehnologija i Tehnika forumu; imam nokiu N95 vrh je,ima li netko tko zna čemu služi čitač kodova i kako se koristi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nokia N95 Pa možda je čitač barkodova, pa ga slikaš, a on ekstrhira kodnu sekvencu iz slike...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nokia N95 Mislim da se treba instalirat neki bar code reader, i onda se kamerom snimaju bar kodovi, mobitel ih nešta dekodira, sprema, pa si možeš uspoređivat cijene po trgovinama... Tako sam pročitao na nekom forumu, ali nitko još nije izvukao nešta korisno iz toga ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
inače svaki prizbod ima svoj jedinstveni barcode pod kojim je zašifriran u blagjni....i uz svaku tu šifru je vezana cijena...sve zbog bržeš manipuliranja u prodaji zanimljiv gadget na mobu, ali skroz nepotreban...iskreno
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
![]() |
| Tagovi: n95 |
« nokia N95
|
Sony Ericsson K750i »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:06.