| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Nokia N95 ili HTC TyTN II u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ovako, danas ja dosao u Vip-a s namjerom da kupim nokiu n95 8gb, skupio pare i taman da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-01-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 13
![]() | Evo ovako, danas ja dosao u Vip-a s namjerom da kupim nokiu n95 8gb, skupio pare i taman da cu je kupit, ugledam u izlogu HTC TyTN II i ostanem u nedoumici.... ![]() Molio bih vase komentare u vezi ova dva moba. Sad imam BlackBerry-a i to mi je onako poslovni mob. Nokia mi je OK ali mi se cini da je pretezno namjenjen za igranje po njemu, a to mi bas i ne treba. Uglavnom... bitne opcije su mi GPS i WLAN. Koji je OS bolji: nokijin Symbian ili HTC WindowsM? Eto tako, do kraja tjedna cu sigurno kupit jedan samo da odlucim koji, pa molim vas za pomoc. Hvala unaprijed, Pozz!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Nokia N95 ili HTC TyTN II eh da, i jos pitanja... dali ovi mobiteli imaju hrvatska slova kad se pisu poruke i e-mail?? kod kojega je duze trajanje baterije?? moj blackberry nema ni HR slova ni HR meni i to mi dosta smeta... thnnx |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Nokia N95 ili HTC TyTN II eeh, i jos jedna stvar koja me buni... vidio sam onu reklamu na tv-u za cocacolu gdje daju onaj kamper(LOL) i ove nokie n95 8gb pa me muci ono kad kaze da na njoj mozes gledat prijenose utakmica...WTF??? kolko ja znam ta nokia nema nikakav tv-tuner ni ista slicno, pa valjda misle na neki video streaming, valjda?! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 375
![]() | Re: Nokia N95 ili HTC TyTN II @ fr3nky id... si! n96 jos nije dosla a ni nece jos 4 mjeseca i naravno da je bolja.... @ spawnx3m... uzmi si n95,vjeruj mi neces pozaliti,a sto se tice gledanja tekmi,to je livestream prek neta....
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 2.71GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Nokia N95 ili HTC TyTN II svi govorite n95, a meni se htc nekako vise svidja, valjda zbog izgleda i touchscreena... a nist, evo upravo idem u ducan pa cu putem valjda odlucit koji ce bit. javim vam veceras kaj sam uzeo ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: htc, n95, tytn |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:36.