Stranica 2 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 54

NTH media

Raspravljate o temi NTH media u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; sto najgore oni se jos uvijek reklamiraju po fejsu...prijavio sam im reklame par puta administraciji fejsa ali nista,jos uvijek su ...

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: NTH media

sto najgore oni se jos uvijek reklamiraju po fejsu...prijavio sam im reklame par puta administraciji fejsa ali nista,jos uvijek su tu

Akademik Foruma Avatar od korisnika tzukius
    Datum registracije
    11-10-05
    Poruka
    4,991
    Liked
    4 times

jebeš rezultat testa inteligencije ako je netko dovoljno glup da pošalje poruku za rezultat
    Bolje desnica nego prknenica!

Starter
    Datum registracije
    15-01-10
    Starost
    41
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Nebi ga ni ja platio da je to moj privatni broj,ali to je službeni i gazda plaća,a "macak666" vraća...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Citat Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
    jebeš rezultat testa inteligencije ako je netko dovoljno glup da pošalje poruku za rezultat
    Ja npr. nisam rješavala nikakav test, ali mi je došla ta neka poruka i nisam apsolutno na nju reagirala jer sam mislila da je to neka reklama i glupost.

Na kraju je bilo
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Početnik
    Datum registracije
    17-04-08
    Poruka
    54
    Liked
    2 times

SVAKI dan, CIJELI dan mozete sjesti za kompjuter i na Internetu citati o tome da NE SMIJETE davati osobne podatke (vjerovali ili ne, broj mobitela jest osobni podatak)... Ali NE - ajmo odigrat igricu, ajmo skinut malo erotike, ufff, bas je dobra poza na slici ili (po meni najgluplje) ajmo si saznat kolki nam je ajkju (slin, slin)

Uzas, ne vjerujem da se to moze dogoditi iole inteligentnoj osobi.
    I zasto su vam onda krivi oni koji su vas udarili po djepu?

A za ove sto ce sad reci da nisu trazili svoj IQ, nemoguce je da je netko vas broj samo tako dao nekome - morali ste nekad to sami napraviti!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Apsolutno je nemoguće da netko zna moj broj, ma di bi...
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Starter
    Datum registracije
    06-01-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: imar83 Pogledaj Poruke
    SVAKI dan, CIJELI dan mozete sjesti za kompjuter i na Internetu citati o tome da NE SMIJETE davati osobne podatke (vjerovali ili ne, broj mobitela jest osobni podatak)... Ali NE - ajmo odigrat igricu, ajmo skinut malo erotike, ufff, bas je dobra poza na slici ili (po meni najgluplje) ajmo si saznat kolki nam je ajkju (slin, slin)

Uzas, ne vjerujem da se to moze dogoditi iole inteligentnoj osobi.
    I zasto su vam onda krivi oni koji su vas udarili po djepu?

A za ove sto ce sad reci da nisu trazili svoj IQ, nemoguce je da je netko vas broj samo tako dao nekome - morali ste nekad to sami napraviti!
    "ne pravi se generalom nakon bitke" dobra stara izreka koja uvijek vrijedi u situacijama "ne bih ja to nikad napravio/la". istina je da SVI znaju da se osobni podaci ne smiju ostavljati na internetu. što čovjeka navede da napravi tako nešto glupo, ima više razloga. svatko je imao svoje razloge i ovdje je topic otvoren da se problem riješi, a ne pametnjari zbog učinjene pogreške. nitko nema pravo od nas optuživati NTH mediju zbog pljačke jer ono što smo mi učinili jest da smo prihvatili njihove "uvjete" korištenja. u svemu ovome stmo mi zeznuli što nismo bili pažljiviji.
    dabogda te sutra vlasiti član obitelji ne zezne....ups da, događaju se i takve stvari. hoćemo li se onda vrijeđati tko je glup u svemu tome? glupe su obje strane. glup je onaj tko te zeznuo i glup je onaj tko je zeznut. ovisi samo na kojoj si ti strani.
    citirat ću jednu osobu "u ratu nema pobjednika, samo onog tko je više svojih ljudi izgubio"

Početnik
    Datum registracije
    17-04-08
    Poruka
    54
    Liked
    2 times

Hvala alexia... jos uvijek mislim da je glupo ostavljati privatne podatke na neprovjerenim stranicama, ali dobro si to srocila.

Starter
    Datum registracije
    06-01-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

glupo je uopće ostavljati osobne podatke na internetu. pogledaj nas ovdje na forumu kako se sakrivamo iza nadimaka, bojeći se kako će neki strašni zlikovac otkriti naše podatke i zloupotrijebiti protiv nas jadnih ovaca.
    nas su jadne, kad smo bili mali, učili da ne smijemo uzimati slatkiše od stranaca, sada životne lekcije učimo na teži način i to plačamo

Starter Avatar od korisnika toy.200
    Datum registracije
    25-01-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

i moj brat ima isti problem.. zvala sam u t-mobile, i dobila kontakt broj za nth-mediu.. 01/6388160.. sutra cu zvat i pokusati to blokirat..

Lajkaj nas na Facebooku