jebeš rezultat testa inteligencije ako je netko dovoljno glup da pošalje poruku za rezultat
Raspravljate o temi NTH media u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; sto najgore oni se jos uvijek reklamiraju po fejsu...prijavio sam im reklame par puta administraciji fejsa ali nista,jos uvijek su ...
jebeš rezultat testa inteligencije ako je netko dovoljno glup da pošalje poruku za rezultat
Bolje desnica nego prknenica!
Nebi ga ni ja platio da je to moj privatni broj,ali to je službeni i gazda plaća,a "macak666"vraća...
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
SVAKI dan, CIJELI dan mozete sjesti za kompjuter i na Internetu citati o tome da NE SMIJETE davati osobne podatke (vjerovali ili ne, broj mobitela jest osobni podatak)... Ali NE - ajmo odigrat igricu, ajmo skinut malo erotike, ufff, bas je dobra poza na slici ili (po meni najgluplje) ajmo si saznat kolki nam je ajkju (slin, slin)
Uzas, ne vjerujem da se to moze dogoditi iole inteligentnoj osobi.
I zasto su vam onda krivi oni koji su vas udarili po djepu?
A za ove sto ce sad reci da nisu trazili svoj IQ, nemoguce je da je netko vas broj samo tako dao nekome - morali ste nekad to sami napraviti!
Apsolutno je nemoguće da netko zna moj broj, ma di bi...![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
"ne pravi se generalom nakon bitke" dobra stara izreka koja uvijek vrijedi u situacijama "ne bih ja to nikad napravio/la". istina je da SVI znaju da se osobni podaci ne smiju ostavljati na internetu. što čovjeka navede da napravi tako nešto glupo, ima više razloga. svatko je imao svoje razloge i ovdje je topic otvoren da se problem riješi, a ne pametnjari zbog učinjene pogreške. nitko nema pravo od nas optuživati NTH mediju zbog pljačke jer ono što smo mi učinili jest da smo prihvatili njihove "uvjete" korištenja. u svemu ovome stmo mi zeznuli što nismo bili pažljiviji.
dabogda te sutra vlasiti član obitelji ne zezne....ups da, događaju se i takve stvari. hoćemo li se onda vrijeđati tko je glup u svemu tome? glupe su obje strane. glup je onaj tko te zeznuo i glup je onaj tko je zeznut. ovisi samo na kojoj si ti strani.
citirat ću jednu osobu "u ratu nema pobjednika, samo onog tko je više svojih ljudi izgubio"
Hvala alexia... jos uvijek mislim da je glupo ostavljati privatne podatke na neprovjerenim stranicama, ali dobro si to srocila.
glupo je uopće ostavljati osobne podatke na internetu. pogledaj nas ovdje na forumu kako se sakrivamo iza nadimaka, bojeći se kako će neki strašni zlikovac otkriti naše podatke i zloupotrijebiti protiv nas jadnih ovaca.
nas su jadne, kad smo bili mali, učili da ne smijemo uzimati slatkiše od stranaca, sada životne lekcije učimo na teži način i to plačamo
i moj brat ima isti problem.. zvala sam u t-mobile, i dobila kontakt broj za nth-mediu.. 01/6388160.. sutra cu zvat i pokusati to blokirat..