Ako ima zainteresiranih za podizanje privatne tuzbe protiv NTH medie, pruzatelja mobilne usluge i drzavne institucije koja je dala pristanak na poslovanje NTH medie, molim neka mi se jave.
Raspravljate o temi NTH media u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; dovoljno je poslati mail na adresu customer.care@nth.ch da ti isključe uslugu. ako ih zoveš, postoji mogućnost da ti neće odmah ...
Ako ima zainteresiranih za podizanje privatne tuzbe protiv NTH medie, pruzatelja mobilne usluge i drzavne institucije koja je dala pristanak na poslovanje NTH medie, molim neka mi se jave.
Meni je racun dosao za nekih 500 do 600 kuna veci buduci da im je trebalo vremena dok mi iskljuce tu ''USLUGU''!!!!!!!!!
Tako da sam i te kako zainteresirana za privatnu tuzbu i nadam se da nas se moze skupiti jos!!!
Poslati cu ti mail katastrofix pa da dogovorimo sta i kako...
Bok
evo imam sličan problem kao i svi ostali
Danas sam dobio ispis pretplate(VIP) i uočio sam 169 kn NTH media sa brojem 88150 i to 19 poruka u mjesecu i svaka od njih sa indentičnom cijenom od 8,9268 kn.
Molim vas za pomoććććć
hvala
kada im šaljem mail,jel moram napisat svoj broj mobitela?
Pa pošalji im im poruku. Kaj kompliciraš?
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
i mene izj...2 mj je to trajalo dok nisam skuzio sto se desava...ispis racuna rijetko gledam, mozda bi trebao pocet malo cesce. ugl za 12mj je doslo na naplatu 61kn a za 1mj 146,6kn tih visokovrijednih poruka (svaka od 12,20kn).
naravno, racun treba platit i poslat prigovor na mejl tel2 i zahtjevat refundaciju iznosa...sto oni onda tek prosljedjuju davatelju usluga u ovom slucaju NTH mediji-iako cisto sumnjam u povrat novca...
sam sebi se smijem...
ali moja je greska-prvi put od kad znam za internet, sam nasjeo da ce mi netko dat ajfon za nis...yeah right!
Evo ako je netko slučajno pretplaćen na nešto osim igrica, c/p sa nekog site-a
Znači samo STOP na 88108.Evo jučer sam zbog taštine i neznanja svoj IQ izmjerila BLESIMETROM, i sa 25 kn iz đepa!!!
Bitno je da je dotična lopovska firma krivo upisala kod za deaktivaciju-pa je potrebno umijesto STOP SMART NA 88108 upisati isključivo STOP!!
Ako ima još oštećenih a čitaju o ovim prevarantima, neka pokušaju ponavljam sa:
STOP na 88108!!!
Ok, vidim da nisam jedina budala ovdje...pozdrav svima.
Ja sam u 4 poziva uspjela riješiti, i nadam se da više ništa nebude došlo jer ću ubiti nekoga, ja inače knikada ne ostavljam te podatke ali evo bio je ipad u pitanju pa reko zakj ne......zato jer te pljačkaju...dođe poruka ako želite sudjelovati pošaljite da na bla bla bla i naravno to napravim i ok,,,,dolazi ipad za par tjedana
....međutim poruke su počele dolaziti wsvaki j... dan i nisam ja ništa slutila dok nisam provjerila račun i vidi 250kn...a 10 u mjesecu??? i onda mi sinulo... moji iz t mobila su bili jako ljubazni i odmah mi rekli tko je i kao da ga se rješim...tako da pozdrav svima "kako vam mogu pomoći".... jedino kaj ima više tih firmi sa različitim ali jako sličnim brojevima recimo88208 i 88308 su različite firme....88208 vam je broj 6388160
Sretno svima, nadam se da smo nešto naučili...![]()