Stranica 3 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 54

NTH media

Raspravljate o temi NTH media u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; dovoljno je poslati mail na adresu customer.care@nth.ch da ti isključe uslugu. ako ih zoveš, postoji mogućnost da ti neće odmah ...

Starter
    Datum registracije
    06-01-10
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Re: NTH media

dovoljno je poslati mail na adresu customer.care@nth.ch da ti isključe uslugu. ako ih zoveš, postoji mogućnost da ti neće odmah to isključiti (kao što je bilo meni) ili ćeš čekati poduže da se netko javi. slanje SMS na već navedeni broj isto pomaže. ne isplati se zvat ih jer neće ništa pametnog reći,a uštediš pare na poziv

Starter
    Datum registracije
    12-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Ako ima zainteresiranih za podizanje privatne tuzbe protiv NTH medie, pruzatelja mobilne usluge i drzavne institucije koja je dala pristanak na poslovanje NTH medie, molim neka mi se jave.

Starter
    Datum registracije
    17-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Meni je racun dosao za nekih 500 do 600 kuna veci buduci da im je trebalo vremena dok mi iskljuce tu ''USLUGU''!!!!!!!!!
    Tako da sam i te kako zainteresirana za privatnu tuzbu i nadam se da nas se moze skupiti jos!!!
    Poslati cu ti mail katastrofix pa da dogovorimo sta i kako...

Starter Avatar od korisnika tujcen18
    Datum registracije
    08-06-09
    Starost
    22
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Bok

evo imam sličan problem kao i svi ostali
    Danas sam dobio ispis pretplate(VIP) i uočio sam 169 kn NTH media sa brojem 88150 i to 19 poruka u mjesecu i svaka od njih sa indentičnom cijenom od 8,9268 kn.

Molim vas za pomoććććć

hvala

Datum registracije
    08-06-09
    Starost
    22
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

kada im šaljem mail,jel moram napisat svoj broj mobitela?

Datum registracije
    08-06-09
    Starost
    22
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: alexia Pogledaj Poruke
    dovoljno je poslati mail na adresu customer.care@nth.ch da ti isključe uslugu. ako ih zoveš, postoji mogućnost da ti neće odmah to isključiti (kao što je bilo meni) ili ćeš čekati poduže da se netko javi. slanje SMS na već navedeni broj isto pomaže. ne isplati se zvat ih jer neće ništa pametnog reći,a uštediš pare na poziv
    bok

jel u mailu trebam navest svoj broj mobitela?

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Pa pošalji im im poruku. Kaj kompliciraš?
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

igl
    igl je offline
    Regularni forumas Avatar od korisnika igl
    Datum registracije
    17-01-05
    Poruka
    236
    Liked
    0 times

i mene izj...2 mj je to trajalo dok nisam skuzio sto se desava...ispis racuna rijetko gledam, mozda bi trebao pocet malo cesce. ugl za 12mj je doslo na naplatu 61kn a za 1mj 146,6kn tih visokovrijednih poruka (svaka od 12,20kn).
    naravno, racun treba platit i poslat prigovor na mejl tel2 i zahtjevat refundaciju iznosa...sto oni onda tek prosljedjuju davatelju usluga u ovom slucaju NTH mediji-iako cisto sumnjam u povrat novca...
    sam sebi se smijem...
    ali moja je greska-prvi put od kad znam za internet, sam nasjeo da ce mi netko dat ajfon za nis...yeah right!

Starter
    Datum registracije
    20-11-08
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Evo ako je netko slučajno pretplaćen na nešto osim igrica, c/p sa nekog site-a

Evo jučer sam zbog taštine i neznanja svoj IQ izmjerila BLESIMETROM, i sa 25 kn iz đepa!!!
    Bitno je da je dotična lopovska firma krivo upisala kod za deaktivaciju-pa je potrebno umijesto STOP SMART NA 88108 upisati isključivo STOP!!
    Ako ima još oštećenih a čitaju o ovim prevarantima, neka pokušaju ponavljam sa:
    STOP na 88108!!!
    Znači samo STOP na 88108.

Starter
    Datum registracije
    01-04-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Ok, vidim da nisam jedina budala ovdje...pozdrav svima.
    Ja sam u 4 poziva uspjela riješiti, i nadam se da više ništa nebude došlo jer ću ubiti nekoga, ja inače knikada ne ostavljam te podatke ali evo bio je ipad u pitanju pa reko zakj ne... ...zato jer te pljačkaju...dođe poruka ako želite sudjelovati pošaljite da na bla bla bla i naravno to napravim i ok,,,,dolazi ipad za par tjedana ....međutim poruke su počele dolaziti wsvaki j... dan i nisam ja ništa slutila dok nisam provjerila račun i vidi 250kn...a 10 u mjesecu??? i onda mi sinulo... moji iz t mobila su bili jako ljubazni i odmah mi rekli tko je i kao da ga se rješim...tako da pozdrav svima "kako vam mogu pomoći".... jedino kaj ima više tih firmi sa različitim ali jako sličnim brojevima recimo88208 i 88308 su različite firme....88208 vam je broj 6388160
    Sretno svima, nadam se da smo nešto naučili...

Lajkaj nas na Facebooku