| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Onemogućite korištenje ukradenog mobitela u Tehnologija i Tehnika forumu; Dobio sam na mail savjet koji navodno i policija preporučuje, pa ga želim podjeliti s vama. Svaki mobitel ima svoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Onemogućite korištenje ukradenog mobitela Dobio sam na mail savjet koji navodno i policija preporučuje, pa ga želim podjeliti s vama. Svaki mobitel ima svoj serijski broj koji očitate tako da ukucate: *#06# (zvjezdica ispred je jako važna i nemojte ju zaboraviti ukucati) Očitajte taj broj, zapišite i čuvajte ga. Ukoliko vam netko ukrade mob. prijavite ovaj broj svom operateru ili proizvođaču jer pomoću njega oni mogu blokirati mobitel tako da ga novi vlasnik ne može uopće koristiti čak i ako ubaci novu karticu. Nećete ovime spriječiti krađu, ali ćete onemogućiti lopova da koristi vaš uređaj tako da će krađa sama po sebi postati beskorisna.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,036
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Onemogućite korištenje ukradenog mobitela ja kad sam izgubio mobitel,to sam prijavio t mobileu,a kada sam kupio novi mobitel napravili su mi karticu sa mojim bivsim brojem,bas cool
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Onemogućite korištenje ukradenog mobitela good stuff... šteta kaj prije nisam znal.. popušil super mob nakon 3mjeseca! al dobro za ubuduče bar... rep+
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Onemogućite korištenje ukradenog mobitela A kako oni provjere da je to bio moj mobitel? To znači da ja mogu uzet nečiji mobitel, zapisat taj broj, prijavit ga i oni ga zablokiraju.... Ne vjerujem baš...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Onemogućite korištenje ukradenog mobitela Moraš donesti račun i garanciju na kojoj piše serijski broj
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-08-07 Lokacija: Sl.Brod Godina: 33
Poruka: 11
![]() | Re: Onemogućite korištenje ukradenog mobitela Meni su prošle godine ukrali mobitel,i kad sam htjeo da mi blokiraju mobitel u t-comu su rekli da to ne mogu napraviti zato što sam u prepejdu i da to rade samo ako je telefon na pretplatu samo su blokirali sim karticu koju je kasnije policija našla kod tog idiota. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kradja, mobitel, serijski broj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:43.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.