| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi otkrio sam nesto novo - call waiting u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Dakle ovak... ili ti imaš uključeno čekanje na poziv, pa njoj ne izbacuje odmah, pa nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: otkrio sam nesto novo - call waiting Citat:
ako iskljucim tu opciju onda ce mu bit tu tu ubrzano kao zauzeto... i to bi mi bili draze cak | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otkrio sam nesto novo - call waiting Po pravilu da dolazna linija koja nije spojena - ne može biti spojena, a ako nije spojena - osoba zna da si u tijeku razgovora ili da si izvan pokrivenosti mreže, s tim da ako izađeš izvan pokrivenosti mreže - automat pozivatelja obavjesti o tome - nemaš druge nego da osoba koja te zove bude svjesna da ti već razgovaraš. E sad bi ti da tebi tvoj davatelj usluge simulira da ti telefon zvoni, a da se ti nećeš javiti dok istovremeno ti pričaš s nekim. To je apsolutno nelogično i nitko to neće implementirati, jer zašto onda ne bi implementirali da se lažira kvar mreže, da se lažira izlazak iz područija pokrivenosti ili trenutni kvar mreže, samo da bi ti mogao u miru pričati sa drugom... Ako te nečiji poziv u krivo vrijeme toliko brine, mogu ti dati kod za zabranu dolaznih poziva, pa kad ti zoveš nekoga osoba koja te pokušava dobiti biti će obavještena da si nedostupan, ali ne i zašto.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: otkrio sam nesto novo - call waiting Citat:
aris hvala na trudu, vi ostali sta se tako navrli? ka da ste ercegovci ha ha | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.