| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Pitanje: upload midi i ostalih fileova? u Tehnologija i Tehnika forumu; imam jedan smijesan midi file, kojeg bih stavio ovdje, a kontam da i drugi imaju isto takvih stvari...problem je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Pitanje: upload midi i ostalih fileova? imam jedan smijesan midi file, kojeg bih stavio ovdje, a kontam da i drugi imaju isto takvih stvari...problem je u tome sto mi forum ne da da ih uploadam, jer prima samo jpege gif itd, a ne bih ih stavljao na one svakojake rapidshare itd jer mi ne rade te stranice. zato, ima li nacina da se to sredi nekako? Hvala. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Pitanje: upload midi i ostalih fileova? pa imas odredjen net prostor koji daje svaki ISP ako se ne varam pa tamo uploadas
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Pitanje: upload midi i ostalih fileova? Citat:
... nigdje
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fileova, midi, ostalih, pitanje, upload |
« Motorola L2 i Java igre
|
W 850 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

... nigdje