| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Pomoć nemogu slike sa moba prebacit u Tehnologija i Tehnika forumu; BT neznam šta je to a ono ako si mislio mala u sto poza to mi je kčerkica od 3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-07 Godina: 33
Poruka: 113
![]() | Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit BT neznam šta je to a ono ako si mislio mala u sto poza to mi je kčerkica od 3 godine , ,e da dal mogu slike ponovno sa kompa stavizt na mob to nisam skužila a slike imam i u picasi i još jednom programu pa mi nije bed ako odu sa moba ako ih mogu vratit natrag,sory al nisam baš za tehniku |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit BT - BlueToth Mala u 100 poza sam skuzio da je to tvoja kčerkica nakon sto sam malo pogledao tvoje prijasnje postove. Ja sam se na početku zezao vezano za jednu drugačiju malu ![]() A ako nije greda za fotke onda moja teorija oko prebacivanja fotki bluetothom na drugi mob otpada
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit Formatiranjem ćeš samo dovesti u red uređaj za pohranu podataka, u tvom slučaju mobitel i pri tome ćeš ostati bez podataka. Imat ćeš djevičanski čist mobitel spreman za nove brljave. Kad podatke prebacuješ preko USB kabla PRVO MORAŠ IZAĆI IZ PROGRAMA KOJIMA TO RADIŠ, pa onda fizički odvojiti uređaj od računala. Nije bitno na kojem kraju ćeš prvo otpojiti kabal. Kod prebacivanja podataka s računala na mob. vodi računa da su podaci u formatu koji mob. prepoznaje i da nisu veći od sobodne memorije mobitela. Inača razmijenu možeš raditi u oba pravca bilo kojim načinom (IC, BT, USB)
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit Citat:
Ne razumijem što me pitaš, ili se možda šališ? Uz mob si dobila kabel (već si to imala spojeno prije koliko sam shvatio), uz mob si dobila(ili si trebala dobiti i odgovarajući software, program na CD-u). Prvo instaliraš program, čak ako je to onaj sonyjev koji znam možeš samo dijelove programa instalirati npr. samo file manager, PC suite ... Kablom spojiš uređaje, pokreneš program i kopiraš, izrezuješ, lijepiš kud što hoćeš kao da si samo na računalu, ili kao da si umetnula obični USB drive. Na kraju prvo zatvori program(e), odjavi USB uređaj dolje desno kod sata, pa raskopčaj kablel. Jasnije ne znam objasniti. Ovako otprilike izgleda taj program.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 15-06-07 u 17:21. | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: moba, nemogu, pomoc, prebacit, slike |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

a ono ako si mislio mala u sto poza to mi je kčerkica od 3 godine ,