Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Mobiteli
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Mobiteli Raspravljate o temi Pomoć nemogu slike sa moba prebacit u Tehnologija i Tehnika forumu; BT neznam šta je to a ono ako si mislio mala u sto poza to mi je kčerkica od 3 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 15:36   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase
Re: Pomoć nemogu slike sa moba prebacit

BT neznam šta je to a ono ako si mislio mala u sto poza to mi je kčerkica od 3 godine , ,e da dal mogu slike ponovno sa kompa stavizt na mob to nisam skužila a slike imam i u picasi i još jednom programu pa mi nije bed ako odu sa moba ako ih mogu vratit natrag,sory al nisam baš za tehniku
sirena je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:41   #12 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

BT - BlueToth
Mala u 100 poza sam skuzio da je to tvoja kčerkica nakon sto sam malo pogledao tvoje prijasnje postove. Ja sam se na početku zezao vezano za jednu drugačiju malu
A ako nije greda za fotke onda moja teorija oko prebacivanja fotki bluetothom na drugi mob otpada
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:44   #13 (permalink)
Regularni forumas

Bluetooth imam ako si na to mislio
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 15:46   #14 (permalink)
Regularni forumas

To sam i mislila da misliš o toj drugoj maloj zato sam i pitala,a formatiranjem nemogu niš sredit više il mogu
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 16:00   #15 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,898
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Formatiranjem ćeš samo dovesti u red uređaj za pohranu podataka, u tvom slučaju mobitel i pri tome ćeš ostati bez podataka.
Imat ćeš djevičanski čist mobitel spreman za nove brljave.
Kad podatke prebacuješ preko USB kabla PRVO MORAŠ IZAĆI IZ PROGRAMA KOJIMA TO RADIŠ, pa onda fizički odvojiti uređaj od računala. Nije bitno na kojem kraju ćeš prvo otpojiti kabal.

Kod prebacivanja podataka s računala na mob. vodi računa da su podaci u formatu koji mob. prepoznaje i da nisu veći od sobodne memorije mobitela.

Inača razmijenu možeš raditi u oba pravca bilo kojim načinom (IC, BT, USB)
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 16:22   #16 (permalink)
Regularni forumas

Anthlon a kako onda ukopčam kabel to je isti postupak a kako prebacit fotke nisam maher u tom pomozi pliz
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:14   #17 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,898
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: sirena Pogledaj Poruke
Anthlon a kako onda ukopčam kabel to je isti postupak a kako prebacit fotke nisam maher u tom pomozi pliz

Ne razumijem što me pitaš, ili se možda šališ?

Uz mob si dobila kabel (već si to imala spojeno prije koliko sam shvatio), uz mob si dobila(ili si trebala dobiti i odgovarajući software, program na CD-u).
Prvo instaliraš program, čak ako je to onaj sonyjev koji znam možeš samo dijelove programa instalirati npr. samo file manager, PC suite ...
Kablom spojiš uređaje, pokreneš program i kopiraš, izrezuješ, lijepiš kud što hoćeš kao da si samo na računalu, ili kao da si umetnula obični USB drive.

Na kraju prvo zatvori program(e), odjavi USB uređaj dolje desno kod sata, pa raskopčaj kablel.
Jasnije ne znam objasniti. Ovako otprilike izgleda taj program.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.JPG (34.3 KB, 6 pogleda)

Zadnji Uredio anthlon : 15-06-07 u 17:21.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:38   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Možda si jednostavno spalila memory stick! Stavi da se slike spremaju na mobitel i ako sve bude normalno znači da je otišla ili kartica ili čitač u mobitelu
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 17:39   #19 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,583
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: Fearless Mastermind Pogledaj Poruke
Možda si jednostavno spalila memory stick! Stavi da se slike spremaju na mobitel i ako sve bude normalno znači da je otišla ili kartica ili čitač u mobitelu
A možda i ne, ko zna...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 07:44   #20 (permalink)
Regularni forumas

Evo dečki ja i dalje slikam normalno,slike se spreme na mobu ali i dalje neće prebacit na komp nisam još probala formatirati morat ću.
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: moba, nemogu, pomoc, prebacit, slike

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114