| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Pooooomagajteee.... u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam jedan veliki problem...kupio sam Samsung D900i prije par mjeseci i u zadnje vrijeme se je počeo jako teš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Pooooomagajteee.... Imam jedan veliki problem...kupio sam Samsung D900i prije par mjeseci i u zadnje vrijeme se je počeo jako teško otvarati...pa sam ja jako pametan, mobitel prvo dobro isprašio kompresorom i onda sam stavio malo ulja na vatu od štapića za uši i namazao mobitel i poslije ga dobro obrisao krpicom...i sve je bilo super...tek nakon pola sata su mi se pojavile dvije flekice na ekranu...ekran sve radi, normalno! Samo što se te dvije fleke isijavaju...odnio sam mobitel na servis, majstor ga je rastavio i utvrdio je da se ne može očistit i da je preriskantno potpuno rastavljat ekran, tak da mi ga je vratio u stanju u kakvom je...još mi je rekao da će se to ulje možda samo povući nakon nekog vremena...jeste imali možda slična iskustva?? Možete nekak pomoć?? Kolko bi košto polovan ekran za takav mobitel?? Šta vi mislite jel bi se to ulje moglo samo povuć?? Jel bi ja mogo ipak to nekak obrisat?? Ma joj...tak sam nekad ljut na sebe...puno hvala na svakoj pomoći!
__________________ Zvonce |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pooooomagajteee.... Ti si nekim uljem čistio klizač od mobitela? Stvarno zanimljiva ideja . Nemoj na svoju ruku otvarat mobitel, ako ga majstor nije htjeo čistit, ti onda možeš napravit samo veće sranje. Pričekaj malo, možda se samo povuče, ali ne vjerujem . Ako se en povuče, nosi ga u servis, pa neka ga probaju očistit, ako ne ide, vjerovatno ćeš morat uzet novi ekran, a cijena je vjerovatno oko 300-500kn (cijenu sam manje više bubnio, ali je vjerovatno tu negdje)
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Pooooomagajteee.... Jel imaš još garanciju za mobitel? Ako imaš, odnesi. Šta znaš možda ne skuže šta si radio, premda sumnjam, a ako skuže, vjerovatno će te pitat da ti zamjene ekran, ali ćeš ga morat i platit. Ja sam na jednom svom razbio ekran, isto ga poslao dok je bio pod garancijom i tražili su 300kn da stave novi ekran.
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,622
![]() | Re: Pooooomagajteee.... nisu mobiteli što su nekad bili ![]() probaj na neki drugi servis odnjet...ili ga mozda zamijenit za neki drugi mob.
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

mobitel prvo dobro isprašio kompresorom i onda sam stavio malo ulja na vatu od štapića za uši i namazao mobitel i poslije ga dobro obrisao krpicom...i sve je bilo super...tek nakon pola sata su mi se pojavile dvije flekice na ekranu...ekran sve radi, normalno! Samo što se te dvije fleke isijavaju...odnio sam mobitel na servis, majstor ga je rastavio i utvrdio je da se ne može očistit i da je preriskantno potpuno rastavljat ekran, tak da mi ga je vratio u stanju u kakvom je...još mi je rekao da će se to ulje možda samo povući nakon nekog vremena...jeste imali možda slična iskustva?? Možete nekak pomoć?? Kolko bi košto polovan ekran za takav mobitel?? Šta vi mislite jel bi se to ulje moglo samo povuć?? Jel bi ja mogo ipak to nekak obrisat?? Ma joj...tak sam nekad ljut na sebe...puno hvala na svakoj pomoći!

. Nemoj na svoju ruku otvarat mobitel, ako ga majstor nije htjeo čistit, ti onda možeš napravit samo veće sranje. Pričekaj malo, možda se samo povuče, ali ne vjerujem
. Ako se en povuče, nosi ga u servis, pa neka ga probaju očistit, ako ne ide, vjerovatno ćeš morat uzet novi ekran, a cijena je vjerovatno oko 300-500kn (cijenu sam manje više bubnio, ali je vjerovatno tu negdje)