| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Povezivanje nokie 6131 usb-om u Tehnologija i Tehnika forumu; Dobio sam nokiu 6131, medutim na njoj nije bilo igrica, melodija, tema, nicega osim 2-3 standardne melodije. Ja bih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-04-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Povezivanje nokie 6131 usb-om Dobio sam nokiu 6131, medutim na njoj nije bilo igrica, melodija, tema, nicega osim 2-3 standardne melodije. Ja bih htio sada prebaciti nesto na nju medutim kad skinem neku java igricu (vidio sam da podrzava javu) jednostavno ne mogu prebaciti preko usb-a to na mobitel jer na kompicu nema te opcije (kad kliknem send to). Jel mi moze netko objasniti kako da prebacim. E i kad spojim mobitel na usb i idem izabrati nacin pohrana podataka kaze da to nije moguce dok ne ubacim memory karticu, a znam da na mobitelu ima praznog prostora (to mi uostalom i on sam kaze). imam i cd od nokie 6288 (noviji model) pa ako mi to moze pomoci neka netko kaze slobodno hvala svima na odgovorima.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-04-07 Godina: 24
Poruka: 14
![]() | Re: Povezivanje nokie 6131 usb-om Kupi citac kartica jebes usb kabal, sa citac na karticu pa karticu u tel i obratno mnogo prostije za sve sta god da prebacujes a ako je fajl koj ne cita tel onda ga ne pokrece, onda obrises trazis odgovarajuci fajl ili prekompresujes na komp u odgovarajuci programcic taj fajl pa opet probas i to je to. A za kabal mozda nemas odgovarajuci transver tools ili neki drajveri zavisi od modela pa je kabal u prekidu cisto sranje najbolje citac pa kroz windovs komander lepo prosto kopiranje i kraj. Zadnji Uredio Salegr : 16-04-07 u 01:12. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 6131, nokie, povezivanje, usbom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:25.