| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Produljenje ugovora u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam mobitel 18.6.2006. u t-mobileu i potpisao ugovor na 2 god. ja bi sada htio kupit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() | Produljenje ugovora kupio sam mobitel 18.6.2006. u t-mobileu i potpisao ugovor na 2 god. ja bi sada htio kupit novi mobitel(jer mi se stari raspada) i produžit ugovor na još 2 godine sada je moje pitanje da li ja mogu sada produžit ugovor ili moram čekat 18.6 ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Produljenje ugovora Ugovor se može produžit prije isteka, samo ti ne znam 100% reć koliko prije. Naravno, novi ti ugovor onda počne teći od 18.06.2008. Niš te ne košta nazvat 098 1550 - to ti je besplatno i sve će ti oni reć. ![]()
__________________ Ne idem na kave... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Produljenje ugovora Do sada je bilo da se ugovor može produžiti 3 mjeseca prije isteka. To je 100% sigurno. A ja sam nedavno dobio ponudu nekih mobitela u kojoj je pisalo da mogu produžiti ugovor 6 mjesseci prije isteka. Sad ne znam da li to vrijedi za sve ili samo za te uređaje...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Produljenje ugovora Citat:
![]() ako je 3 mjeseca prije onda super jer mi se ovaj mobitel već raspada, a treba mi novi i želim produžit ugovor Zadnji Uredio Clank : 09-04-08 u 15:05. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Produljenje ugovora Citat:
![]() ako ja produžim ugovor npr.23.4.2008 što mi neće onda ugovor počet teći od 23.4.2008 do 23.4.2010 ![]() | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Produljenje ugovora Novi ugovor ti kreće teči po isteku onog starog. Datum produženja nema nikakve veze s tim.
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Produljenje ugovora Citat:
![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |