Znam da se za Vipove može, ali samo ako je u onom papiriću (što dobiješ 25kn na račun ak pošalješ) ak si tamo označio da se može doznat broj... al većina ih zaokruži da se ne smije znat tako da baš nećeš imat nekakve koristi...
Raspravljate o temi Provjera broja mobitela u Mobiteli forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Kako mogu provjeriti u cijem je vlasnistvu neki broj mobitela. Za telefone znam, ima T-com na Tportalu onaj Telefonski Imenik, ...
Znam da se za Vipove može, ali samo ako je u onom papiriću (što dobiješ 25kn na račun ak pošalješ) ak si tamo označio da se može doznat broj... al većina ih zaokruži da se ne smije znat tako da baš nećeš imat nekakve koristi...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ako je neciji broj mobitela prijavljen (kao sto je moj npr) onda ga mozes doznati po pretrazi imena i prezimena i mjesta tj grada od kud je taj neko,ako nije prijavljen onda nista,samo murija moze doznati i to po pracenju signala u suradnji sa operaterom.
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
O jebote... Kolko kostaju uredjaji za nadzor mreze? I treba mi jos netko strucan tko ce upasti u Tmobile bazu![]()
Sweet dreamsPravi autor: daMassa
![]()
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
ako želiš saznati ko te je zvao sa 98 broja napišeš taj broj kao sms i pošalješ na 077988, za par sekundi dobiješ povratnu poruku ime, prezime i adresu. Ali samo ako je broj prijavljen...
a to je svaki 1000-ti broj![]()
![]()
...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem...![]()
Ma to možeš znat samo ako je preplatnik bilo koje mreže
Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo?
Glambrlja iz Samobora
Nemora bit pretplatnik, dovoljno je da je prijavio broj kad ga je aktivirao (dobije 35kn za to !) !
tako je,ja nisam pretplatnik,koristim bonove (vip) i moj broj je prijavljen !Pravi autor: sven0429
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.