| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi samsun g600 ili d900i u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, sad sam u dilemi dal da si kupim g600 ili d900i. puno sam trazio na internetu i fakat se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07
Poruka: 7
![]() | samsun g600 ili d900i ovako, sad sam u dilemi dal da si kupim g600 ili d900i. puno sam trazio na internetu i fakat se ne mogu odlucit. g600 ima bolju kameru(5mpix), a d900i(3,2mpix). to je jedina veca razlika. vise se isplati d900i zato sto je u t-mobile ponudi manje od 1000kn, a g600 je u oglaniku 250eura. molim vas da, ako je netko vlasnik bilo kojeg od navedenih samsunga, kaze sto ga zivcira, a koje mu su prednosti. unaprijed hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: samsun g600 ili d900i Još jedna velika razlika je što g600 ima ekran sa 16M boja.... I mislim da g600 ima i sekundarnu kameru, al nisam siguran. Sve u svemu, prilično je mala razlika između ta dva mob-a, ja bi na tvom mjestu uzeo g600. Sad jedino koliko ti se isplati dat 600-700 kn više zbog tih ''sitnica'', i koji je tebi lijepši...
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.