| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? u Tehnologija i Tehnika forumu; kaj samo ga uključim preko usb-a i nemoram ni mob gasiti niti ništa, jel moram kaj instalirati i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? Meni je sa Samsungom došao program "Samsung PC Studio" i na kablu je pisalo da prvo njega instaliram pa tek onda spajam mob. Samsung je bio D-820 ali predpostavljam da je isto za sve modele.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? Meni je radio savršeno, u njemu su svi alati za slike, muziku i filmove i skroz sam bio zadovoljan. A što se tiče spajanja; ne gasi se mobitel, samo se ušteka.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? Ja imam k750 i spajam ga upaljenog. Isto sam radio i sa svim mobitelima prije njega i nikakvih problema nisam imao.
| | |
| | #7 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? Imam N73 i kad ga skopčam prepoznaje ga kao neki usb uređaj, nisam ništa instalirao, a sve šalje bez problema. Više se ne sjećam ali mislim da mi samsunga kompjuter nije ni prepoznao. Instaliraj PC studio, to ti je najlakše i sigurno će raditi. Meni nije radilo ali ja sam ograničen pa me to ne iznenađuje. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-07 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? Pozdravljam, Imam Windowse ME (98), i Samsunga D900i, pa ne mogu instalirati Samsungov PC Studio. Zanima me postoji li neki drugi program s kojim bi ja mogao prebacivati podatke sa kompjutera na mobitel i obrnuto? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Samsung D900 spajanje na kompjuter preko usb-a? za samsung ne postoji nikakav drugi program osim pc studia najbolja stvar kod d 900 je ta što se puni preko usb-a, tako da ga nije potrebno na punjač ni priključivati |
| | |
![]() |
| Tagovi: d900, usb, usb spajanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.