| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi samsung sgh d900i u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam taj mobitel i sada neznam koja mi kartica treba i kako se to zove i di mogu kupiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 15
Poruka: 139
![]() | Re: samsung sgh d900i Citat:
napiši malo kaj ima i dali mi se to isplati kupovat,dvoumim se između d900 i d900i | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | ja imam d 900 i....predobar je...ima sve sve sve...obožavam ga i nemogu bez njega...pozdrav=) odeš u neki centar za mobitele...znači tehnološki neki i odneseš mobitel i kažeš treba mi memorijska kartica od npr.2 gB....i oni će ti dat...pozdrav=)
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati Zadnji Uredio daidza : 12-12-07 u 22:10. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: samsung sgh d900i Citat:
..a ja čula da d900 ne valja...neznam...svašta se priča...ali i taj je super...prvo sam ga htjela aliga nije bilo pa sam uzela i zadovoljna sam...tko zna šta je istina a šta ne!!pozdrav
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:31.

,velika nedaju disati
..a ja čula da d900 ne valja...neznam...svašta se priča...ali i taj je super...prvo sam ga htjela aliga nije bilo pa sam uzela i zadovoljna sam...tko zna šta je istina a šta ne!!pozdrav