| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi samsung sgh d900i u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako, hoću mišljenje onih koji imaju taj famozni D900i jer svašta sam čuo u vezi njega...da ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-08 Godina: 23
Poruka: 9
![]() | Re: samsung sgh d900i Ovako, hoću mišljenje onih koji imaju taj famozni D900i jer svašta sam čuo u vezi njega...da ima slab zvuk prilikom razgovora s moba na mob, da je teško s njim slikat, da mu treba nadogradnja software-a itd. Što je od toga točno, koja su vaša iskustva i jel` bi prije uzeli SE K770?! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: samsung sgh d900i ja sam uvijek za SE ali daleko od toga da je samsung loš
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samsung sgh d900i ja imam d900(ne d900i) i zadovoljan sam sa njim, nikakvih problema nisam imao u godinu i nešto koliko ga imam i smatram da je d900 bolji od d900i, ako po ničem drugom, onda po tome što ima preglednik word,excel i power point datoteka, a d900i nema, a mislim da je i malo bolje napravljen što se tiče materijala |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.