| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi samsung sgh e 570 u Tehnologija i Tehnika forumu; jel ga ima ko ??? kakva je ??? meni se jako sviđa i tila bi ga kupit.... kakvi su vaši dojmovi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 226
![]() | jel ga ima ko ??? kakva je ??? meni se jako sviđa i tila bi ga kupit.... kakvi su vaši dojmovi o tom mobu...???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: samsung sgh e 570 .............i ja sam ga htjela kupiti, tek kad je bio izašao, ali sam ipak ostala pri onome što mi se već odavno sviđalo, tako da sam si tad kupila LG chocolate..........moja frendica je nedavno kupila taj Samsungov i zbilja nije loš, pogotovo zbog kojekakvih ženskih gluposti (pedometar, bioritam, ružičasti raspored, vrsta mirisa).........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: 570, samsung, sgh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.