| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi samsung sgh-e250 u Tehnologija i Tehnika forumu; mene i frenda jebe baterija,brzo se isprazni a tesko se napuni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08
Poruka: 3
![]() | pozz!!!imam jedno pitanje!!!! i ja imam samsung e-250 i ekran mi se razlijao sam od sebe!!! znam da čudno zvuči ali tako je!!!! uopče ne znam zašto!!!! Još imam garanciju alli ne znam hoče li oni mi to htjet popravit Ako ko zna neka napiše!!!!! Hvala unaprijed!!!!!! Zadnji Uredio keki22 : 18-05-08 u 15:49. Razlog: greška |
| | |
| | #14 (permalink) |
| b&w fan | Re: samsung sgh-e250 i meni se to bilo dogodilo... nisu tili popravit,, trazili 450kn jea vrajt
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: samsung sgh-e250 Citat:
uzmi SE ili nokiu na akciji i gotovo, ne ma ti druge
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Rijeka Godina: 35
Poruka: 25
![]() | Re: samsung sgh-e250 Help please. Mala mi ima ovaj mobitel i u paranoji da joj brat ne čita poruke aktivirala je unos šifre prilikom svakog otvaranja mobitela. Šifru je par puta mijenjala i sad je u kurcu jer ju je zaboravila. ![]() Može mi netko preporučiti neki servis u Rijeci koji bi mi ovaj problem rješio? Hvala.
__________________ DRINK OR DIE! |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | [quote=Worf;968340]Help please. Mala mi ima ovaj mobitel i u paranoji da joj brat ne čita poruke aktivirala je unos šifre prilikom svakog otvaranja mobitela. Šifru je par puta mijenjala i sad je u kurcu jer ju je zaboravila. ![]() Može mi netko preporučiti neki servis u Rijeci koji bi mi ovaj problem rješio? Hvala Ovaj problem se može riješit i bez servisa za 1 minutu!!!! upiše se šifra ja ju ne znam napamet ali ću pitat brata a brat mi je na moru pa ako se možete strpit do 6.lipnja 2008. Ja bih vam rado pomogo!!! Ako ne možete probajte ju nać na netu negdje je mora bit!! Kada upisujete šifru mora se na kraju se moraju pojavit crtice i kada upišete šifru to je to!!! Bezveze bi vam uzeli novce!!! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() | Re: samsung sgh-e250 Citat:
OSAM NULA Obrati se za daljnju pomoć ako će trebat!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: samsung, sgh e250 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |