| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi se k700i - zaključavanje telefona u Tehnologija i Tehnika forumu; ovak..trebam pomoć..prije otprilike godinu dana k700 mi pal u pivu... i nisam ga koristil otad..iam novi..i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 1
![]() | se k700i - zaključavanje telefona ovak..trebam pomoć..prije otprilike godinu dana k700 mi pal u pivu... i nisam ga koristil otad..iam novi..i sad mi zatrebal opet..radi sve ko da niš nie bilo, al sam zaboravil kod zaključavanja telefona..pa bi molio ak neko zna kak da provalim šifru...hvala unaprijed |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: se k700i - zaključavanje telefona Citat:
inace mobiteli kad upadnu u vodu i duze odstoje osuse se i prorade jel imaš mozda kabl za spajanje pc s mobom ? ak imas da se flashirat i to se sve makne a jedino probaj s kodom "0000" on je uvjek defaultni na mobovima. radit ce jedino ako ga nisi promjenio | |
| | |
![]() |
| Tagovi: se k700i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:31.

i nisam ga koristil otad..iam novi..i sad mi zatrebal opet..radi sve ko da niš nie bilo, al sam zaboravil kod zaključavanja telefona..pa bi molio ak neko zna kak da provalim šifru...