| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi se k750i u Tehnologija i Tehnika forumu; Planiram kupiti ovaj mobitel, pa ako ga neko ima, neka napiše jel zadovoljan s njime i tak.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: se k750i Imam ga i preeeeeeeezadovoljna sam. Šta god poželiš imaš na njemu, a kamera je odlična. Slike (ak ti se ne tresu ruke) ispadnu perfektno. Sad me malo živcira jer se baterija neće ispraznit, usput, traje 7 dana kolko god te ga koristio! Kupuj!!! ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: se k750i imam k750 vec godinu dana, odusevljen sam... inace sam imo samo siemensa i nisam volio ostale marke... ali ko sto je servant reko... sad vec ima i boljih, ako nis drugo onda onaj w800
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: se k750i Kakvi su općenito ti Sony Eriksoni? Dosad sam bio veliki pristaša Siemensa... imo sam ih dosta i svi su bili super... Siemens c35 - za ono doba vjerojatno najbolji mobitel, legenda... Siemens c45 - Odličan, čvrst... stvarno dobar mobitel Siemens c55 - jedan od najboljih siemensovih vrsta Siemens C65 - malo lošiji ali je zato CX65 zaaaakon, još ga imam Siemens C75 - stara ga ima... ne oduševljava me... Tu prestaje moja era Siemensa... Nekako je već sve isfurano, ništa novo... U buduće planiram uzimat Sony ekrikson... pa me zanima kakvi su inače...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| butsecks | Re: se k750i Citat:
Ja bi ti preporučio k800 ili w810... Dosta su slični, razlika je što k800 ima 3.2 MP dosta kvalitetnu kameru, a w810 ima 2MP identičnu ko k750.. ALI, s w810 dobiješ 512 mb memorijsku karticu plus nešto sitno same mobitelove memorije, dok s k800 dobiješ 64mb čini mi se karticu. Izbornici su im zakon, praktični su. Doduše nisu kao symbian, ali to je već smartphone priča. Uglavnom, SE rullzzzz...
__________________ Ja živim na slepom koloseku... Zadnji Uredio Servant : 02-09-06 u 14:07. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: se k750i Citat:
Siemens M55 - prije cetiri godine kupljen jos uvijek ga imam, super crvst mobitel, nakon svega sto je prosao sve radi osim ekrana koji je napola ostecen, ali posto vec cijeli mobitel znam napamet nije bed. Namjeravam ga zamijeniti i malo mi je za oko zapeo Samsung SGH E350, moze slat SMS, mozes zvat druge, ima puno memorije, podrzava mp3 i solidan ekran ima. Taman je to ono sto meni treba!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sony ericsson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 09:02 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.