| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte u Tehnologija i Tehnika forumu; General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network UMTS 2100 Announced 2008, August Status Available. Released 2008, September Size ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte ![]() ![]() General 2G Network GSM 900 / 1800 / 1900 3G Network UMTS 2100 Announced 2008, August Status Available. Released 2008, September Size Dimensions 109 x 45.6 x 14.6 mm, 65 cc Weight 150 g Display Type OLED, 16M colors Size 240 x 320 pixels, 2.0 inches - Scratch-resistant glass - Living wallpapers - Downloadable wallpapers, screensavers Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3, video ringtones Customization Download, order now Vibration Yes Memory Phonebook 1000 entries, Photocall Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls Card slot No - 4 GB of user memory Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD Yes EDGE Class 10, 236.8 kbps 3G Yes, 384 kbps WLAN No Bluetooth Yes, v2.0 Infrared port No USB Yes, microUSB OTG Features Messaging SMS, MMS, Email Browser WAP 2.0/xHTML Games Yes + Downloadable, order now Colors Black Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(VGA@15fps) - Carbon fibre and titanium body - Java MIDP 2.1 - MP3/AAC/eAAC player - Voice memo - T9 - Calculator - Built-in handsfree - Durable stainless steel covers - Turn-to-mute Battery Standard battery, Li-Ion 1000 mAh (BL-4U) Stand-by Up to 300 h Talk time Up to 3 h CIJENA: SAMO 7500 KN.. MALO ZAR NE?
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Po meni je čisti snobovizam imati takav mobitel...... Ako već ne želim imati posla sa "običnim" mobitelima, rađe ću posegnuti za dosta odličnim mobitelima cijene oko 500 ojra......
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte meni to izgleda ko nekakva kutijica za sminku.. samo sto nema ogledalo i kutijice sa sjenilom, sjajilom i ostalim glupostima ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 04-07-08 Lokacija: Hercegovina Godina: 21
Poruka: 5,315
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Preskupo je to za mene, i nije mi nešto na prvi pogled
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them Errare humanum est (Griješiti je ljudski) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte ne sviđa mi se
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 24
Poruka: 4,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Nije skup... pa ima recimo puno, puno skupljih satova... vidi Sanadera npr. to je statusni simbol i ima svoje kupce...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 6
Poruka: 4,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Ruzan mi je..
__________________ I was a child and she was a child, In this kingdom by the sea: But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| no shit sherlock! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 10,867
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte smetje... seka mi dobila sirocco i bash je losh.. ono fuj.. pa to nebi nosila ni viktorija bekem.. mob je bash bzvz radje onda secreta uzeti
__________________ Why can't each of us in the world ever see, "The best things in life are free" Little sounds of laughter or one hug, a smile A kiss from you to me |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

A ne bi ni 1000 evrića da o za mobitel