| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajme, još jedno ružno smeće iz Njokie...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 9,425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Ružan nije i kvlitetan sigurno je. Sad sam starom poslao slike i jebeš mi sve ako ga ne kupi u roku od 24h. On je inače bolestan za serijom 8 i samo to koristi već godinama.Ali brate, šta je previše - previše je (para). ![]()
__________________ ...'cause the rule is blood for blood!!!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Lol, šta sam rekao; stari me odmah nazvao i rekao da ga još danas kupuje samo ako ga imaju u Mobisu! ![]() ![]() Luđak!Btw, Grofe, jel' telefon već dostupan ili...? ![]()
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Nije u Hrvatskoj. Stari mi jučer bio u Mobisu i rekli mu da za odprilike mjesec dana dolazi.
| | |
| | #16 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Dancing with death Godina: 3
Poruka: 8,228
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skupo.. skupo.. ah skupo.. Nokia 8800 Carbon Arte Ne svida mi se u potpunosti... katastrofa... ![]() 7500 ![]() Pa kupim odlican komp za to, i vrlo dobar mob... ![]()
__________________ I turned to look but it was gone I cannot put my finger on it now The child is grown the dream is gone I have become comfortably numb... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.

On je inače bolestan za serijom 8 i samo to koristi već godinama.