| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony Ericsson u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovdje pisite bas sve sto znate o Sony ericssonima..iskustva..cijene...informacije...bas sve..o svim modelima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony Ericsson navikao sam na SE i ne mijenjam fali mi to što su ubili onaj joystick, nekako mi se teško naviknuti na ove nove mini tipkice
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08 Lokacija: zagreb Godina: 17
Poruka: 64
![]() | Re: Sony Ericsson nezz meni joystick bas ne fali imal sam t630 i smetalo mi je to sto kad bi mi malo uslo prasine ispod joysticka stekalo je;pa ga rastavljaj cisti prasinu;al inace sve 5 kod tih mobitela |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony Ericsson Isplati se,ali ovisi sta trazis...on ima dosta dobru kameru,3.2 mpx
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

i sljedeci mobitel ce takodjer biti SE