| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony Ericsson K750i u Tehnologija i Tehnika forumu; Kratko i jasno! Mislim kupiti taj mobitel i zanima me ako ga netko već ima što misli o njemu. Zanima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06 Godina: 23
Poruka: 6
![]() | Kratko i jasno! Mislim kupiti taj mobitel i zanima me ako ga netko već ima što misli o njemu. Zanima me i mogu li namjestiti neku pjesmu u mp3 formatu da mi bude melodija zvona? I što mislite koji je bolj K750i ili K610? ttp://www.croportal.net/forum/images/smilies/smil42c3e819a134b.gif ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony Ericsson K750i Imam ti ga ja i mob je odličan za te novce. Slike po danu su ti skoro kao sa fotićem, kažem skoro, možeš staviti mp3 kao zvono i za poruku. Uglavnom je super, jedino ga nemoj kupiti brandiranog jer ćeš poluditi od vodafona i t-coma. Ako te još šta zanima pitaj, za sada toliko.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 893
![]() | Re: Sony Ericsson K750i Imam ga i ja. I bio mi je super, sve dok ga nisam zalio pivom sad mi je na popravku. Uglavnom, kamera je odlična, možes stavljat mp3ce kao melodiju zvona i sve, još si kupiš i neku malo veću memorijsku karticu i na konju si. Naravno, ima i boljih al.... Ovisi šta želiš od moba... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony Ericsson K750i Ne znam za 610, ali 750-ica je super. Naravno da možeš koristiti mp3 kao zvukove zvona i budilice, a s većom karticom možeš imati dobar mp3 player Slike su skoro pa savršene, fotić je dobar. Prebacivanje muzike i slikica s kompa na mob kablom koji dobiješ uz njega, lako ti je kao na svaki USB priključeni uređaj. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-05
Poruka: 279
![]() | Re: Sony Ericsson K750i Bok! Ja radim u jednoj butigi sa mobitelima i Sony Ericsson K750i se prodaje ko lud! Šema je kaj Vip i nudi 690 kuna na računu pa je ekipa pomahnitala za mobom,u serijskom paketu dolazi i memory stick od 64 mb uz mogućnost nadogradnje iste! Btw.Paket sa Samsungom SGH D600 dobije se i bluetoth slušalica pa i to nije loša opcija,ako se uzme u obzir koliko košta ista! Ali samo S.Ericsson i Motorola daje memory stick pod serijsku opremu. ![]() Zadnji Uredio Konjina : 08-12-06 u 10:11. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Sony Ericsson K750i Imao sam taj mobitel, ali ja cesto mijenjam mobitele jer mi dosade.Poslje njega sam kupio d600, koji mu nije ni do koljena(recimo nije mu ni do tipkovnice), osim sto samsung ima bolji ekran.SEK750i ima daleko bolju kameru, ima autofocus...jednostavniji je za korištenje, podrzava gledanje jako velikih slika, npr. 1600*1200 sto samsung ne moze...Definitivno uzmi! ![]()
__________________ živio Rocky!... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06 Godina: 23
Poruka: 6
![]() | Re: Sony Ericsson K750i E hvala vam svima, poslije tako dobrih recenzija zadovoljnih korisnika, naravno da ću ga uzeti... Samo nije mi jasno to da ga ne uzmem brandiranog? Na koji način će me t-com i vip izluditi? |
| | |
![]() |
| Tagovi: k750i, sony ericsson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:29.

sad mi je na popravku. Uglavnom, kamera je odlična, možes stavljat mp3ce kao melodiju zvona i sve, još si kupiš i neku malo veću memorijsku karticu i na konju si. Naravno, ima i boljih al.... Ovisi šta želiš od moba...
Naravno da možeš koristiti mp3 kao zvukove zvona i budilice, a s većom karticom možeš imati dobar mp3 player
Slike su skoro pa savršene, fotić je dobar. Prebacivanje muzike i slikica s kompa na mob kablom koji dobiješ uz njega, lako ti je kao na svaki USB priključeni uređaj. 

smrc