| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Mobiteli Raspravljate o temi Sony Ericsson K750i u Tehnologija i Tehnika forumu; Aj molim vas...da mi netko napise kako su mu naredene opcije internet postavki,te sve vezano za internet na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 17
Poruka: 51
![]() | Sony Ericsson K750i Aj molim vas...da mi netko napise kako su mu naredene opcije internet postavki,te sve vezano za internet na mobitelu...netko tko ima sonny ericsson k750i. Nece mi se spojit na net. Molim vas,HITNO !!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony Ericsson K750i Nazovi službu za korisnike i traži da ti pošalju postavke. Stare obriši
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony Ericsson K750i jos malo pricekaj,mozda ti se nesto treba aktivirati,ako ne za dan-dva onda nazovi sluzbu jer je to najbolje i najpametnije rjesenje
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony Ericsson K750i onda nemoj nista raditi vec odnesi mobitel nekome tko se razumije u to
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:21.